• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler bebeğinizin işitme testini yaptırdınızmı?acil yardım

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ucrubana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
814
3
96
İzmir
kızlar bebeğinizin işitme testini ne zaman ve nerede yaptırdınız?izmirde önerebileceğiniz yer varmı?ücretleri nedir?
işitme testinin önemi nedir?acil bilgilendirirseniz sevinirim

canım bebeğin duyup duymadığını eğerki duymuyorsa erken mudahaleyle yapılması gerekenleri yapmak için işitme testi yapılıyor.Ben Atatürk Eğitim ve Araştırma hastanesinde yaptırdım ücret ödemedim hastaneyi arayıp randevu alıyorsun test için ne kadar çabuk ararsan o kadar iyi çünkü bir iki ay sonraya randevu veriyorlar

Bircecim prematüre bebklerden ve sarılık tedavisi görmüş bebeklrden işitme testi istiyor dr.Biz istanbulda ünüversite hast.yaptırdık.

Normalde 1 aylıkken yapılıyormuş.Biz yaptırdığımızda oğlum 2,5 aylıktı.

Canım izmirdesin değilmi alsancak tren garı var ya gar durağı orda işitme testi merkezi var devlete bağlı hiç bir ücret ödemiyorsun telle randevu alıp gidiyorsun ben orda yaptırmışdım. Ç.İ.D.E.M adıda 118 den sorabilirsin telini

Son düzenleme:
erken doganlara normal ısırme tetı kendı hastanesınde yapılıyoo aslında bıde daha detaylı oloan bera testı var ondanmı bahsedıyosun oda ılk uç ay veya daha sonrada yapıulıyo bera tesını bende yaptırıcam norolog bı yasında olması daha ıyı dedıgı ıçın beklıyorum uyutmak gerek cunku yarım saat suruyı bıldıgım kadaryla cıok ınce ısıtme testı beyın sınır ularıyla alakalı bu duyulanlar ne kadar beyne ıletılılıyo dıye bazen gec yuruyen gec konusan bebeklerede bu yest ıstenıyo......dr sana gereklı bılgıyı verecektır ona sor ......sıkıntı olacagını sanmam opt

sağolun kızlar
ç.i.d.e.m den randevu aldım 2 ay sonraya verdiler bebekler neredeyse 4 aylık olacaklar geç kalmış olmaktan çekiniyor insan

Back