Bebegınızın ılk hareketlerını nezaman hıssettınız

SEVGıLı GUKUMSER

Evet bende Adanada Baskent hastanesınde tedavı oldum. Burda yasıyorum. Allahım saglıkla kucagımızada almak nasıp eder ınsallah. Sen nerede tedavı oldun.

Ben ıstanbulda Amerikan hastanesinde micro yaptırdım.Evet umarım bebekler sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.Ben ilk aşılama ve micromu Başkentte ikinci ve üçüncü microenjeksiyonu Turan Bey de yaptırdım.Sonuncu ise Amerikan hastanesinde oldu canım.

opuyorumnanaktan bende 18.haftada hafiften hissettim.Net olarak 21.haftada hissettim miniğimi.

17. haftamdı bir kıpırtı hissetim şimdi kucağımda beni öpüyor..son zamanlarda karşmdakiler bile farkediyorlardı hareketlerinii

bende sanırım 17. haftalarda hafif hissetmeye basladım.. ondan bir kac hafta once boyle kasıklarımda sankı bir kasıntı, uyusma, karıncalanma gibiydı. 17-18 civarı daha belirgin oldu. bugun 19+6 yız ve 3-4 gundur cok net bir sekilde durtukluyor bizim oglan ve babası elini koyunca hissedebiliyor artık, minik pıt pıtlarını.. birde kendini vermekte onemlı bence, belkı o hreket etse bile hissedemiyorsundur, mesela sessiz bir odada tatlı bir seyler yiyip uzanınca sırt ustu (ozellıkle sabahları) daha rahat anlasılıyor..

17. haftada hissettim. tabi şu anda olduğu gibi değildi çok hafifti.. şimdi 24 haftalığım ve oğlum hiç durmuyor kıpır kıpır ..:nazar::emir_bebek:

Bu sabah hissettim ilk kez tekme olarak değil kıpırtı gibi.Muhteşem bir şey gerçekten....:CüvCüv:

ya bizim bebiş gündüz çok hareketli...özllikle ben bilgisayar başında çalışırken...daha çok minik 20 haftalık ama bazen bir dürtüyooo çığlık attırıyo bana :) içim bu tuhaf oluyooozemuszemus

merhaba kızlar bende 18 haftalık hamileyim ama daha hissetmıyorum ve ilk bebişim.korkuyorumm

canım merak etme herkeste aynı zamnda hissetmiyo bitanem daha çok hissetceğimiz tekme yiyeceğimiz günler olacak inşallah bitanem benim 20. haftaya bir gel bakalım o zamana başlar:1hug:

X