Bebegınızın ılk hareketlerını nezaman hıssettınız

GUKUMSER

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
327
1
Selam arkadaslar ben tup bebek hamılesıyım ve 20. Haftama daha yenı gırdım. Bebegımın hareketlerını cok yavas bırsekılde haftasonu hıssettım ama bellı belırsızdı ve 2 gundur hareketı durdu sız ılk nezaman hıssettınız ne sekıldeydı cevap yazanlara sımdıden tesekkurler

bende 20li haftalarımda yavaş yavaş hissetmeye başladım.
22.haftamda da ilk depiğimi yedim:)

18.haftada hissetmiştim.Şimdi 20.haftadayım daha net ama her zaman anlaşılmıyor.Özellikle akşam yatınca bizimki tepiniyor:))

18 haftamda ılk pıtırtıları hıssetmeye basladım.
21 yada 22 ydı sanırım ılk resmı tepıgımı yedıgımde :asigim:

Slm ben suan 11 haftalik hamileyim ikinci bebegime ve 10 haftalikken hissetim bebegimi.Ilk hamileligimde 16.ci haftada hissetmistim ama bunda cok cabuk hissettimm ve cok guzel bir duygu rabbim isteyen herkese yasatsin insallahh.

Birde su bulantilarim gecse ne guzel olucak hamile oldugumu 5 haftalikken ögrendim ve 6 haftaliktan itibaren bulanti ve kusma yasiyorumm :asigim: "

Doktorum 12 haftayi dolrunca geciceni söyledi insallah dedigi gibi olur ve gecer biter bulantilarim artik 1 ayda 3 kilo verdim bulantilarim yuzundenn :kedi:

20.haftamda hissettim..21 tekmelemeye basladi cok hareketliydi suan 23 haftaligiz ve cok daha güclü vuruyo

benim sekerli kurabiyemin ilk hareketini 15.haftamizda hissettim ama günde bir kez vuruyodu o zamanlar yeniden güc toplayip vurmasi ertesi günü buluyodu...
16.haftada tamamen güclü tekmeler atmaya baslamisti simdi canima okuyo desem yeridir...

2 gündür hareketi durdu diye panik yapma mutlaka hareket ediyodur ama sen hissetmiyorsundur biraz daha beklemen gerekebilir

ben de ilk gebeliğim olmasına rağmen erken hissedenlerdenim. ilk 13. haftamda seğirme şeklinde hissettim ve gittikçe belirginleşen ve 17.-18. hafta civarında resmi tepikleri yemeye başladım. bazen çok yoğun ve şiddetli bazen de durgun oluyor. kaslarını güçlendirmek için sürekli hareket ediyorlar ama biz sadece güçlü olanları hissediyoruz. :nazar:

allah tüm isteyenlere yaşatsın bu yüce duyguyu. :Saruboceq:

Benımde ılk hamılelıĞım ve 17.haftada hıssetmeye baŞladım.ama gÜnde 1 yada 2 kez.Şımdı 19.haftadayım daha Çok hıssedıyorum.bugÜn az ama dÜn Çok hareketlıydı...

18+5gunlukken ilk tekmemi yiyerek hissettim ondan önce seyirme hissediyorum disaridanda hissediliyordu tekme attınız elini koydumda biri şimdi iyice dondunu felan anlıyorum 23+4 şimdi

Benim ilk gebeliğim. 22. haftadayız. yaklaşık 2 haftadır hareketlerini hissediyorum.

Selam arkadaslar ben tup bebek hamılesıyım ve 20. Haftama daha yenı gırdım. Bebegımın hareketlerını cok yavas bırsekılde haftasonu hıssettım ama bellı belırsızdı ve 2 gundur hareketı durdu sız ılk nezaman hıssettınız ne sekıldeydı cevap yazanlara sımdıden tesekkurler

SELAM GUKUMSER

Ben de microenjeksiyon hamilesiyim ve Adanada yaşıyorum sanırım sen de adanada yaşıyorsun.Şu an 13. haftamı bitirmek üzereyim.1 haftadır sol tarafımda karıncalanma hissi var.Bu durumu dr uma sordum bebeğin kıpırtıları olabilir mi diye.Doktorum rahimin genişlemesi o hissi yaratıyor dedi.Ben de sabırsızlıkla bebeğimin hareketlerini hissetmek istiyorum.Hoşçakal

benimde ikinci gebeliğim.14.haftadayım.geçen haftadan beri hissediyorum.öyle tekme değil de içimde hop hop oynuyo sanki.özellikle uzandığım zamanlar ve geceleri

ben 19+4 günlük hamileyim ilk gebeliğim.ama çok az hissediyorum.çalışıyorum ve bugun hiç hissetmedim.telaşlanıyorum bişey mi var diye.sizin bebişlerin hiç hareket etmediği oluyor mu?

SELAM GUKUMSER

Ben de microenjeksiyon hamilesiyim ve Adanada yaşıyorum sanırım sen de adanada yaşıyorsun.Şu an 13. haftamı bitirmek üzereyim.1 haftadır sol tarafımda karıncalanma hissi var.Bu durumu dr uma sordum bebeğin kıpırtıları olabilir mi diye.Doktorum rahimin genişlemesi o hissi yaratıyor dedi.Ben de sabırsızlıkla bebeğimin hareketlerini hissetmek istiyorum.Hoşçakal

Evet bende Adanada Baskent hastanesınde tedavı oldum. Burda yasıyorum. Allahım saglıkla kucagımızada almak nasıp eder ınsallah. Sen nerede tedavı oldun.

17. haftamda hıssetmeye basladım.32. haftamızdayız ve suan canımı acıtıyor oglusum..

X