• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğinizin Göbek Bağı Kaç Gün Sonra Düştü?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
bize doğduğu hastanede alkolle silip gazlı bezle mandalı sarıcaksınız diye gösterdiler evde yaptık ama iltihap oldu genede 14.günde artık akmaya ve kan gelmeye başlayınca hastane ve doktoru değiştik tam doktor açtı badiyi göbek düşmüş meyer gelirken sonrada gazlı bezle sarmıycaktınız dedi sadece alkolle temizliycektiniz dedi 2 tane merhem verdi sabah akşam sürdük allahtan 3-4 günde temizlendi göbeği yavrumun

ben birşeyi merak ediyorum benim kızımın 6. günde düştü şuan 2 aylık ama göbek deliği siyah normalmi acaba herhangi akıntı falan yok böyle olan varmı? doktora sorucam gittiğimizde her gittiğimizde doktorun ilgisizliği yüzünden unutuyorum çok ilgisiz

Babisol die bir sprey kullandık..Oğluşumun göbüşü daha bugün düştü 10. günümüzdeyiz =)))

Bize doktorumuz evde pansuman yapmayı önermedi, 3. günde düştü. Oğlumda da hergün pansuman yapıp sarıyorduk ve 15. günde düşmüştü.

25. günde düştü kızımın göbek bağı bizde çok endişelendik doktora gittik 10 günlükken kızımın minicik elinden zorla kan aldılar tahlilde bi sorun çıkmadı bekleyin 21. günde düşmezse gelin dedi doktor fakat ben kan alırken canını acıttıkları için gitmedim bebekler için kullanılan alkol sprey kullandık yıkamadık bebeğimi kendi kendine kurudu düştü.Endişelenmeyin 1 ayda düşende var.Kuru tutun kendi kendine düşer.

oğluşumun 6.gününde düştü.kayınvalidemin dediğine göre gelişimi iyiymişde ondan.bi de geç düşseydi beni deli ederdi heralde. kuzenimin bebeğininki 20 günlükken düştü.turp gibi maşaallah.

Back