How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi Bebeğinizin ek gıdaya başlarken tepkilerii

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pembekzm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
211
7
118
slm arkadaşlar 5 gündür ek gıdaya başaladım az az veriorum elma püre veriyorum kusacak gibi oluyo
patates havuç verdim
patates püresini sütle sulandırdım
1 çay kaşığı veriyorum ama pek ssevmedi tatları sizlerde ilk başladığınızda böyle mi yaptı bebekleriniz.

Canım meyveleri sularından başla. Elma püresini bebekler genelde sevmiyorlar. Benim kızım 1 aydır ek gıdaya başladı. Önce elma suyu ile başladım. 4. günde armut suyu verdim. Havucu ek başına almad benim kızım. Daha sonra elmayı havuçla, armudu havuçla vermeye başladım. Şimdi üçünü birlikte veriyorum. Bu arada havu kabızlık yapabiliyor, havuç suyu verdiğinde iine 1-2 damla zeytinyağı damlat. Baktım ki kızım sularını güzel iiyo püre halinde vereyim dedim meyveleri. Ama elmayı veremedi. Çok öğürdü ben de bıraktım. 1 haftadır da öğlenleri havuş-patates-prinç çorbası yapıyordum. Nugün brokoli ve kereviz"apı da ekledim. Bu arada meyve suyuna başladığım gün yoğurda da başladım. evde pastörüzesütten kendim mayalıyorum .

Back