Bebeğinizin cinsiyetini önceden hissettiniz mi ?

sebnemklc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2021
46
28
38
28
hisleriniz çıktı mı ? :) benim kalbimden geçen bi his var ne kadar doğru bilmiyorum anneler hisseder diyorlar hissedip çıkan oldumu rüyalar vs ?

Aynı konu geçen günde açılmıştı

hisleriniz çıktı mı ? :) benim kalbimden geçen bi his var ne kadar doğru bilmiyorum anneler hisseder diyorlar hissedip çıkan oldumu rüyalar vs ?
Hissetmiştim. Hep kız istemiştim ama hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez kesin erkek diye bir his çöktü ve öyle de oldu

ilk öğrendiğimde erkek hissettim.. rüyamda erkek bebek gördüm..bebeği severken esim de ben de istemeden tosunum diye seviyorduk ve bebeğim erkek yani hissedilebiliyor

ilkinde hep erkek hisseetim kız çıktı
bunda da yine erkek hissediyorum bakalım, kızda çıkabilir , güvenmiyorumda

Canım ben de eşimde kız bebiş istiyorduk ama ben bebişimin haraketlerini cok erken hissetim sanki karnımın içinde kelebek gibi bi sağ bi sol gibi gecişler oluyordu hafif hafif çevremde kime desem erkek bebek kendini belli eder diyodu ultrason gunu doktorum tahminim var ama bir sonraki gelişinizde söylerim demişti ben o an görmüştüm erkek bebişim olduğunu rüyamda görmedim ama hamile olduğumu rüyamda öğrendim

Ben hamile kaldıktan sonra iki kere kızım olacağını görmüştüm rüyamda gercekten kızım oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…