Aynı konu geçen günde açılmıştı
Ahaha peki ama ben hissetmiştim oraya da yazdım zatenŞimdi gördüm cevaplarken çıktı aşağıdayorumları okuyayım madem :)))
Hissetmiştim. Hep kız istemiştim ama hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez kesin erkek diye bir his çöktü ve öyle de olduhisleriniz çıktı mı ? :) benim kalbimden geçen bi his var ne kadar doğru bilmiyorum anneler hisseder diyorlar hissedip çıkan oldumu rüyalar vs ?
Ayyy hadi inşallah sağlıklı kızınız olsun dilerimKız istiyorum ve kız hissediyorum umarım öyle olur
Canım ben de eşimde kız bebiş istiyorduk ama ben bebişimin haraketlerini cok erken hissetim sanki karnımın içinde kelebek gibi bi sağ bi sol gibi gecişler oluyordu hafif hafif çevremde kime desem erkek bebek kendini belli eder diyodu ultrason gunu doktorum tahminim var ama bir sonraki gelişinizde söylerim demişti ben o an görmüştüm erkek bebişim olduğunuhisleriniz çıktı mı ? :) benim kalbimden geçen bi his var ne kadar doğru bilmiyorum anneler hisseder diyorlar hissedip çıkan oldumu rüyalar vs ?
Ben hamile kaldıktan sonra iki kere kızım olacağını görmüştüm rüyamda gercekten kızım oluyohisleriniz çıktı mı ? :) benim kalbimden geçen bi his var ne kadar doğru bilmiyorum anneler hisseder diyorlar hissedip çıkan oldumu rüyalar vs ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?