- 18 Ekim 2022
- 1.317
- 686
- 53
- Konu Sahibi agresifpollyanna
-
12. haftada gördüğü cinsiyet miymiş peki12 haftada kesin değil dedi söylemedi 16 haftada kesin belli oldu
Farklı doktordu o yüzden bilemeyeceğim ama 12 haftada esim erkek sanki demişti ben gördüm demişti doktor hayır belli değil demişti cidden erkekmiş12. haftada gördüğü cinsiyet miymiş pekiAllah bağışlasın
ay o zaman dikkatlice bakim ultrasona gittiğimdeFarklı doktordu o yüzden bilemeyeceğim ama 12 haftada esim erkek sanki demişti ben gördüm demişti doktor hayır belli değil demişti cidden erkekmiş
teşekkür ederim cvp içinTam 12ydi sanırım
16 da söylenmeye başladı gittiğim her doktora tekrar tekrar sordum yine emin olmadım taa ki detaylı ultrason yapana kadar o zmn ikna olup alışverişe başladım benmerhaba güzel anneler. bu konuda çok topic var ama bir de güncel kullanıcılardan duymak istedim. bebeğinizin cinsiyetini hangi haftada öğrendiniz? 12. haftamın içindeyim sağlıklı olması tek dileğim tabii kiama merak da ediyorum ne zaman gitsem diye
Allah bağışlasın ben muhtemelen 7. aya kadar falan bir şey alamayacağım Allah korusun ama 3 düşüğüm olduğu için içimde hep bi korku var16 da söylenmeye başladı gittiğim her doktora tekrar tekrar sordum yine emin olmadım taa ki detaylı ultrason yapana kadar o zmn ikna olup alışverişe başladım ben
Çok geçmiş olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağıniza almak sevmek nasip olur:) iyi düşünelim iyi olsun inşallah.Allah bağışlasın ben muhtemelen 7. aya kadar falan bir şey alamayacağım Allah korusun ama 3 düşüğüm olduğu için içimde hep bi korku var
ay gerçekten mi ben de 11+2 oluyorum yarın acaba söyler miKızımı 6 sene önce Dr 11+2 de söylemişti
Bu sene 18. Haftaya kadar bi kıız bildik sonra etek dediler 22. Haftada detaylı da erkek olduğunu kesinleşti oğlum 5,5 Aylık şusn
ay inanamıyorum 9+5’ti en son gittiğimde cinsiyetle alakalı bişey demediğim halde kendi cinsiyet için 16. haftayı beklemen lazım en az dedi şaşırdımCanım
10. Haftada doktorum %80 erkek dedi11.haftada fetal DNA verdik ordada erkek olduğu keainleşti
Amin Allah razı olsun isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağıniza almak sevmek nasip olur:) iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
Cinsiyet öğrenince ufak ufak alın bence hem size de güzel bir moral olur
Hayırlı olsun :)) Fetal DNA testi için araştırma yapıyorum ben de. Yurtdışına göndermeyi mantıklı bulmuş çoğu kişi ama bana çok mantıksız geldi. Siz nerede yaptırdınız?Canım
10. Haftada doktorum %80 erkek dedi11.haftada fetal DNA verdik ordada erkek olduğu keainleşti
Ama 12+5 falandı sanırım ultrasonda da gözüktü11. Haftada fetal dna ile öğrendim ben de
11. haftadan sonra yaptırabilirsiniz diyorlar genelde zaten evet11. Haftada fetal dna ile öğrendim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?