Maşallah, paşa gibi
başka fotosu var mı?Kardeşimin ikinci bebeği çok merak ediyorum bizimkinede bakabilir misin ?
11 haftalık karından canımSelam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
paşa gibi11 haftalık karından canım
paşa gibiEki Görüntüle 3086979 merhaba benim bebeğimide tahmin edebilirmisiniz 13 haftalık burda teşekkür ederim
Yorum yapar mısın herkese yapmışsın benim paylaşımımı atlamışsınMehaba,
Bizim için bir defa kız bir defada erkek yorumunda bulunmuştunuz, haftaya cinsiyet öğreneceğiz bizim görüntümüzü tekrar inceler misiniz cinsiyeti öğrenince mutlaka dönüş yapacağım :) Ultrason karından görüntü
Umarım öyledirpaşa gibi
11+3 vajinal ultrasonpaşa gibi
Prenses gibiMerhabalar 5+5 karından çekilmiş bana da Söyler misiniz
telefondan girdiğim için görmeyebiliyorum isyana gerek yok, paşa gibiYorum yapar mısın herkese yapmışsın benim paylaşımımı atlamışsın