- 1 Mayıs 2021
- 684
- 452
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki erkekli acaba babamı öyle geldi.Sanki iki bacak arası pipicik gördümBenımkıne de bakabılır mısınız lütfen
paşa gibiMerhaba benimde karından 7+3 yorumlarmısınız rica etsem
paşa gibi9+5 karından çekildi tahminde bulunur musunuz
prenses gibiPasha22 bakabilirmisn cnm 10 haftalk
prenses sankiBenımkıne de bakabılır mısınız lütfen
Neye göre yorumluyorsunuz 9 lu haftalarda çünkü ramzi geçersiz oluyor bu haftadapaşa gibi
iki görüntünüzde çok farklı birinde U şeklinde keseniz paşa gibi ikinci fotonuzda dümdüz paralel oda kız gibi o yüzden 7-8 ve 11-12-13 haftalarda en doğru tahminler yapılıyor geneldeNeye göre yorumluyorsunuz 9 lu haftalarda çünkü ramzi geçersiz oluyor bu haftada
Ha ben ilk görüntüyü videodan ekran resmi olarak çektim doktorun esas verdiği ikinci resimiki görüntünüzde çok farklı birinde U şeklinde keseniz paşa gibi ikinci fotonuzda dümdüz paralel oda kız gibi o yüzden 7-8 ve 11-12-13 haftalarda en doğru tahminler yapılıyor genelde
Cinsiyet öğrenince mutlaka yazacagimprenses gibi
Yaa hadi inşallah 2 tane oğlum var gönlümde bir kız çocuğu sevdasıprenses sanki
Bir kızım var inşallah dediğiniz gibi çıkarpaşa gibi
Merhaba bende sizdenim 2 oglum var .3. Gebwyim 10 haftaligiz. Ben bisey sormak istiyorum. Nasil geciyo hamileliginiz. Ben 2 oglumdada cok rahat gebelik gecirdim. bundada oleyim. Sizinki nasil acabaYaa hadi inşallah 2 tane oğlum var gönlümde bir kız çocuğu sevdası
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Insallah Rabbim ikimizinde gonlune gore versin . Benim tek fark hamileligimin basindan beri kalcamin ve goguslerimin buyumesi erkeklerde ole degildi bakalim kismetBen iki oğlumda da aynı belırtılerı yaşadım çok zordu aylarca bulantı kusma ve kanamam oldu. Bu defa da aynı şeyler oldu ama daha erken toparlandım kanamam çok az oldu bulantılarım bitti gibi. Erkek gebeliği rahat geçer dıyorlar ama maalesef ben de hiç öyle olmadı. Umarım bu defa kız olur