ay ne şanslısın bizimki ilk zamanlar 20. haftadan önce gelme dedi biraz üzüldüğümü ve ısrarcı olduğumu görünce 16. haftaya kadar düşürdükBizim doktor erken biloyor haftaya ogrenirim diye dusunuyorum yazicam bende hep oğlum olcak diye hissettim ama fark etmez ilk bebekcok sevilecek
Bende atmıştım ama rica etsem benimkini soylermisinerkek gibi
Karından benimkide atmıştım ama söylemediniz 13 haftalikerkek gibi
kız sana yazdım ya
Ay gerçekten mi yakız sana yazdım yapaşa gibi duruyor diye
canım senin görüntüler maalesef net değil 7-8 haftalık görüntülerin de var mıKarından benimkide atmıştım ama söylemediniz 13 haftalik
canım sana ne demiştim bilmiyorum. ama bu görüntüler sanki erkek diyorMerhabalar, daha önce bana yorum yapmıştınız ama iki doktor da farklı bişey söyledi o yüzden tekrar sormak istedim. Hatta bakalım hangimiz haklı çıkıcaz falan dediler12+3 karından bakıldı.
Yaa bana iki sefer de kız demiştiniz kendi doktorum da yüzde seksen kız dedi ama dün ikili tarama için başka doktora gittim erkek olabilir iki hafta sonra kesinleşir dedi.canım sana ne demiştim bilmiyorum. ama bu görüntüler sanki erkek diyor
Onlarda kiz demiştiniz atiyimm yeniden malesef doktorum yoktu gittiğimiz doktorda aleti cok iyi degl kalp atış seside bozukmuscanım senin görüntüler maalesef net değil 7-8 haftalık görüntülerin de var mı
Yaa bana iki sefer de kız demiştiniz kendi doktorum da yüzde seksen kız dedi ama dün ikili tarama için başka doktora gittim erkek olabilir iki hafta sonra kesinleşir dedi.
evet bu görüntüler kız gibi ama diğer görüntüler çok eski çok bulanıkOnlarda kiz demiştiniz atiyimm yeniden malesef doktorum yoktu gittiğimiz doktorda aleti cok iyi degl kalp atış seside bozukmus
Canim bgn biraz fenalasindca doktora gozuktum biliyor musun erkek gibi ama belli degil daha dedi
Evet bozuk olmasindan kaynaklanıyor bu hafta tekrar gidicem baklan hayırlısı olsunevet bu görüntüler kız gibi ama diğer görüntüler çok eski çok bulanık