Prenses gibi canımMerhaba 7+5 haftalık hamileyim tahminleriniz alabilir miyim??
Teşekkür ederimPrenses gibi canım
vajinadan bakıldığında 8+5 görüntü çok daha büyük çıkmalı bu görüntü 6+5 gibi. evet bebeği 10 küsür gün küçük gibi geldi. Bence prensesAblam hastaneye gittiğinde o kadar di şimdi haftaya göre 10 haftalık falan .ama ablam bebeği eğer küçük diyorsan bir tane oğlu var haftasına göre geriden geliyordu
bence erkek gibiEki Görüntüle 3054153 12 haftalik karindan cekildi 1 hafta onde gidiyor 13 cikti olcumlerdene olaki cinsiyetimiz merak ediyorum cok
Ben hiç bir şey hissetmiyorum açıkcası ilk gebelik olduğundan mı bilemedimbir paşa geliyor gibisiz ne hissediyorsunuz
Teşekkür ederim abla .öğrenirse haber veririmvajinadan bakıldığında 8+5 görüntü çok daha büyük çıkmalı bu görüntü 6+5 gibi. evet bebeği 10 küsür gün küçük gibi geldi. Bence prenses
Bu 4cu gebeligim daha onceki 3 cu tahmin etmistimbence erkek gibi
diğerlerinin cinsiyeti neydi canımBu 4cu gebeligim daha onceki 3 cu tahmin etmistimde tutmustu simdiki belirtilerimde kiz yonunde ama nedense bir surpriz olacakta erkek olacak gibi geliyor bana bayramda orenicez artik sonucu yazarim canim benim ama insallah kizdir
Erkek, erkek, kizdiğerlerinin cinsiyeti neydi canımAllah gönlünden geçeni nasip etsin
mide bulantıların nasıl? erkeklerde çok tatlı yedin mi?Erkek, erkek, kiz
Buda kiz sanirim belirtilerim kiza isaret ediyor ama dedigim gibi bir surpriz bekliyorumsaglikli olsunda cinsiyet okadar onemli deil
Erkeklerde tuzlu ve deisik salatalar yedim kizda tatli yemek istiyordum surekli ve sivilcelerim cikmisti bu gebeligimde ayni tatli yiyorum ve sivilce cikiyor yuzumde (tatlici biri hic deilim ve ergenlikte dahil hic sivilcem cikmaz) hic bir gebeligimde kusma ve mide bulantisi yasamadim su anda yokmide bulantıların nasıl? erkeklerde çok tatlı yedin mi?
Bu benim hamileligime cok benziyor ama eksi kız değil miydi yaErkeklerde tuzlu ve deisik salatalar yedim kizda tatli yemek istiyordum surekli ve sivilcelerim cikmisti bu gebeligimde ayni tatli yiyorum ve sivilce cikiyor yuzumde (tatlici biri hic deilim ve ergenlikte dahil hic sivilcem cikmaz) hic bir gebeligimde kusma ve mide bulantisi yasamadim su anda yokcok sukur
Eskilerin lafi ye eksiyi dogur Ayseyi ye tatliyi dogur Hakkiyi ama ben eskilere pek uymuyorum demekki kiza tatli erkeye eksi ve tuzluBu benim hamileligime cok benziyor ama eksi kız değil miydi ya
Bakalim benim ne olacak merak ettimEskilerin lafi ye eksiyi dogur Ayseyi ye tatliyi dogur Hakkiyi ama ben eskilere pek uymuyorum demekki kiza tatli erkeye eksi ve tuzlu
Hayirlisi olsun canim oncellikle saglikli sihatli olsun rabbim gonlune gore versin insallahBakalim benim ne olacak merak ettim
Tabii önce sağlık kesinlikleHayirlisi olsun canim oncellikle saglikli sihatli olsun rabbim gonlune gore versin insallah
şanslı annelerimizdensin ne güzelErkeklerde tuzlu ve deisik salatalar yedim kizda tatli yemek istiyordum surekli ve sivilcelerim cikmisti bu gebeligimde ayni tatli yiyorum ve sivilce cikiyor yuzumde (tatlici biri hic deilim ve ergenlikte dahil hic sivilcem cikmaz) hic bir gebeligimde kusma ve mide bulantisi yasamadim su anda yokcok sukur