Canım 12+4degil misin sen hamilelik takviminde yazdığına göre. Eğer kızsa zaten biraz daha geçince netleşir 14. Hafta da falan. Bakalım bende yarın gidicem 12+3 oluyor tahminde bulunurum demişti amaBacım cinsiyet sormak için gittiğimi biliyordu. 11+4 üm baktı iyice sana net bişey söyleyemem şuan bi tahmin beklediğin için kız olduğunu söyleyebilirim ama net değil 14-16. haftanda yine görün net öğrenelim dedi.
Benim 1 hafta geç döllenmem olmuş canım. O yüzden 1 hafta geriden geliyoruzCanım 12+4degil misin sen hamilelik takviminde yazdığına göre. Eğer kızsa zaten biraz daha geçince netleşir 14. Hafta da falan. Bakalım bende yarın gidicem 12+3 oluyor tahminde bulunurum demişti ama
Sen ne hissediyorsunCanım 12+4degil misin sen hamilelik takviminde yazdığına göre. Eğer kızsa zaten biraz daha geçince netleşir 14. Hafta da falan. Bakalım bende yarın gidicem 12+3 oluyor tahminde bulunurum demişti ama
Anladım canım benim erken o zaman daha canını sıkma yani. 11. Haftada bisey görünmezse kız diyorlar herhalde grupta da var öyle söylenen. Bana 11 de bisey söylemediBenim 1 hafta geç döllenmem olmuş canım. O yüzden 1 hafta geriden geliyoruz
Ben hiç anlamam ama kız gibi geldi canimSen ne hissediyorsun
Yok kendin için canımBen hiç anlamam ama kız gibi geldi canim
Kendime de kız gibi geliyor ama bugün rüyamda doktora gidiyordum ve erkek diye tahmin yapıyordu biraz korkarak uyandım ahahaYok kendin için canım
Hadi inşallah Allah gönlüne göre versinKendime de kız gibi geliyor ama bugün rüyamda doktora gidiyordum ve erkek diye tahmin yapıyordu biraz korkarak uyandım ahaha
Ben kendim için kız hissediyorum ama bakalım, bence bu sene kız senesi gibi
İnşallah canım senindeHadi inşallah Allah gönlüne göre versin
Doktor Kız dedi ama 10 gün sonra kesinleşecek testle:)Ozaman erkek diyoruz ben daha hamile kalmadan erkek gördüm pazartesi gidince tahmin ederse söylerim canım çok teşekkür ederim
Benm 6+2 haftalik. Karından ultrasondan bakıldı. Bende merak ettim. Tahminin nedirSelam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
ilk tahminde sana kız demiştik dimiDoktor Kız dedi ama 10 gün sonra kesinleşecek testle:)
Falcı bacı NurNurcuuuuum ... İnshaAllah bir kaç hafta sonra bende gelir sana yazarım... Falcilarin baktığı gibi ..
Abe Nur animm bi bak bakayım urda ne gürürsünnnn ... diyeeeee
kuzucum maşallah minicikBenm 6+2 haftalik. Karından ultrasondan bakıldı. Bende merak ettim. Tahminin nedir
kuzu bu erkek gibi duruyor öğrenince yaz olur muKarından ultrason 11+4
deli kız ya
Anaam ikinci de erkek diyosundeli kız yakuzum nur topu gibi bir tosun görünüyor