• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğinizin cinsiyeti aşerdikleriniz ve vücudunuzdaki değişiklikler :)

Hamileyken ne aşerdiniz ?cinsiyeti neydi?

• Ankete Katılan
    42

dlrsordn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
2.236
1.276
133
9 haftalık hamileyim daha fakat cinsiyetini çook merak ediyorum. cinsiyetini öğrenen taze annişler yada bebişi olan annişler aşerdiklerinizi, vücudunuzdaki değişimleri bizlerle paylaşırsanız çook mutlu oluruz:)

Haha canım erkenden başlamış merak. Ama malesef bende catliyorum :)) 9 haftalik hamileyim bende Allah hakkimizda ne hayirliysa onu nasip etsin sağlıklı olsunlarda :))

Merhaba :) bende 10 haftalık hamileyim :) bende çok merak edenlerdenim. Kız erkek fark etmez yeter ki sağlıklı olsun ama onun için alışveriş yapmak için heyecanlanıyorum. O yüzden de cinsiyetini çok merak ediyorum. Ben de aşırı tatlı tüketiyorum. Öyle boyle değil canım hep tatlı şeyler çekiyor. Ama limonu görünce tuzlayıp yiyesim geliyor tuz yasak :( 12. Haftada belli oluyor diyorlar ama 16. Haftada net belli oluyormuş :) inşallah öğreniriz erkencikten gösterir bebişlerimiz :) sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin :)

16. haftaya kadar umıtlenmeyın kızlar ha geldı ha gelıcek derken cınsıyetı ogreneceksınız, sonra ısım telası baslayacak, sonra alısverıslerın ardı arkası kesılmeyecek.. ;)

bu arada benım kızım olacak ve 3 aydan sonra eksıye yoneldım, normalde de severım eksıyı en sevdıgım gıda turu eksılı gıdalardır ama bır ara ekstra eksı yıyesım geldı mesela bır hafta on gun kadar her sabah bır koca tas yesıl zeytın yedım normalde ben bır tası ancak bırkaç ayda bıtırırım....

Kızlar ben 16 haftada öğrendim. Kizim olacak insallah.adi da Beren:) Bir hafta sonra 6 ay bitecek 6 kilo aldım. Bel ve sırt ağriları başladı bu ayda ve findik kadar olan burnum büyüdü ona cok sasirdim:(

Bende dun doktor kontrolundeydim bebisim 9+3 olmasi gerekirken gelisimi 10+3 olmus insallah bi hafta daha erkenden ogrenmis oluruz doktorum fazla titiz muayenelerin arasini seyrek tutuyor ultrason iyi bisey degil diye.bidaha 26 aralikta gidicem insallah 15+3 olmus olcak o zaman cinsiyetinide soylemis oluruz dedi ama zaman nasil gecer bilmiyorum. Benimde tek aserdigim sey ayva. Ewi ayva bahcesine cevirdim:D bakalim ne cikcak

ben ilk gebeligimi ogrendigimden beri , hep kizim olcak kizim olcak dedim.
16.haftaya kadar gostermedi bebegim cinsiyetini. ve 30.haftamiz bitmek uzere hala tuzlu eksi aseriyorum.
sonuc oglusum oluyor:KK70:
saglikli olsunlar da kiz erkek hic farketmez kizlar.
Allah hepimizin bebegine sagsalim kavusmayi nasip etsn.

Tuhaf gelebilir ama ben daha dün kan tahliliyle emin oldum hamileliğimden, üstelik bebeğim 3 aylıkmış. Ben dün öğrenmeme rağmen şimdiden merak ediyorum. Meğer aylardır kaç defa aşermişim de haberim yok. Çok aşırı canımın istediği yiyecekler oldu. Turp, Supangle, sık sık yeşil elma yiyorum, bugün magnumlar gözümün önünden gitmedi, eşim işten yorgun argın gelip bi de dondurma aramaya gitti garibim sağolsun.

Kızlar bende bebeğimin cinsiyetini 16. Haftada öğrendim oğlum olacak inşallah allahın izniyle 27. Haftama girdim her ay 3 kilo alıyorum ben doktorum gayet iyi kilo almamışsın gibi aynı dedi. Ve sırt ağrılarım ve karın ağrılarım başladı.bebeğin tekmelemelerini hissetmekde çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin...allah bebişlermizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin:anneadayı::KK46::KK16:

Kızlar bende bebeğimin cinsiyetini 16. Haftada öğrendim oğlum olacak inşallah allahın izniyle 27. Haftama girdim her ay 3 kilo alıyorum ben doktorum gayet iyi kilo almamışsın gibi aynı dedi. Ve sırt ağrılarım ve karın ağrılarım başladı.bebeğin tekmelemelerini hissetmekde çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin...allah bebişlermizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin:anneadayı::KK46::KK16:

peki ne aşerdin belirtilerin neydi :)

:KK71::anneadayı:
peki ne aşerdin belirtilerin neydi :)
Ben hep tatlı şeyleri aşerdim...sürekli şekerli şeyler şimdide zaten günde tatlı veya çikolata yemezsem yatamıyorum :) belirtimde adet oldum sandım leke geldi yerleşme kanamasıymış devamı gelmeyince test yaptım zaten idrarı damlatır damlatmaz pozitif çıktı...

Arkadaşlar bende 12 haftalığım ikinci gebeliğim ve ilkmiş gibi çok heyecanlı ve meraklıyız kocamla ikimiz :) kızımda her akşam tatlı yerdim deli gibi bı sefer tuzlu ve ekşi şeyler istiyorum 2 hafta sonra komtrole gidicem acaba öğtenebilr miyiz cinsiyeti çok merqktayım

Arkadaşlar bende 12 haftalığım ikinci gebeliğim ve ilkmiş gibi çok heyecanlı ve meraklıyız kocamla ikimiz :) kızımda her akşam tatlı yerdim deli gibi bı sefer tuzlu ve ekşi şeyler istiyorum 2 hafta sonra komtrole gidicem acaba öğtenebilr miyiz cinsiyeti çok merqktayım

Canım ben de 12 haftalığım. Dün 5 boyutlu ultrasonda kız olduğunu öğrendim. Senin doktorunda da varsa onu tercih et biraz pahalı ama erken öğrenebiliyorsun :) ben de genelde tatlıyla aram olmamasına rağmen hep tatlı şeyler canım istedi

Canım ben de 12 haftalığım. Dün 5 boyutlu ultrasonda kız olduğunu öğrendim. Senin doktorunda da varsa onu tercih et biraz pahalı ama erken öğrenebiliyorsun :) ben de genelde tatlıyla aram olmamasına rağmen hep tatlı şeyler canım istedi
Bizim drun muaynehanesinde 5 boyutlu ultrason olduğunu hiç zannetmiyorum görmedim hiç öyle bi alet belki hastanelerde vardır benimki bağımsız çalışıyo ama 2 hafta sonra kontrolum var belki o zaman söyler yani inşallah :)

Ben 15. Haftada cinsiyetini öğrendim erkekmiş bebeğimm :)) öyle çok bişey aşerme derecesinde olmadı ama genelde turunçgil mandalina ve greyfurt severek yedim çok canım çekti filan ama son 1-2 haftadır kesildi bi ara da çikolataya aşerdim sanırım gece rüyamda çikolata yağmuru fln gördüm nutella krizleri fln ama ben böyle çikolata krizlerine hamile değilken de giriyodum aşermek nası bi duygu tam bilmiyorum :))

İnşallah tatlım :) allah gönlüne göre versin. Sağlıklı olsunlar da en önemlisi o

Back