• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğinizin çamaşırlarını yıkarken kireç önleyici kullanıyormusunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

foransys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
269
2
96
Yozgat
merhaba arkadaşlar 1 aylık bebeğim var çamaşırlarını sabun tozu ile yıkıyorum fakat buranın suları çok kireçli olmasına rağmen kireç önleyici kullanmıyorum artık makinemi feda edecem oğlum için. sizler neler yapıyorsunuz.

ben de hala kireç önleyici, yumuşatıcı filen kullanmıyorum. dalan roxy ile yıkıyorum ve çift durulama yapıyorum.

ben bebegımın tum gıysılerını dalınle yıkıyorum.sıvı deterjanı ıle.onun yumusatıcısı da var.cok memnunum ben.hem harıka kokuyor hem yumusacık oluyorlar.dalan kullanım dedım cok sert cıktı ve ıgrenc koktu.dalıne devam edıyorum.bende kırec onleyıcı kullanmıyorum.oglum beyaz tenlı bır sorun olsa fark ederdım sanırım.

Back