• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğinizin boyu hızlı uzadı mı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
50cm doğdu 2 aylıkken 55cm.di 9.ayda ölçüldü 75cm.
hiç kafaya takma bi ara bakıyosun hep aynı bi sabah uyanıyosun ki büyüdüğü gözle bile seçilebiliyo

mayalı hamur kardeş sen bu konuda bilgi sahibi birine benziyosun. beni de aydınlatır mısın. oğlum 57 cm doğdu. ilk ay yine 57 dedi. 2, ay 59cm dedi. ama bence daha cok uzadı çünkü doğduğundan beri bir sürü kıyafer kuçulttuk. bu ne demek oluyor. doktor boyu normal diyo ama bence eksik ölçuyo. bi de kendim ölçimmi

Maşallah canım.:nazar:Ben de benimki uzun doğdu sanıyodum;seninki daha da uzunmuş.
Benim oğluş 54 cm.doğdu.
1 aylıkken 59 cm.idi.
2 aylıkken 63 cm idi.
Bu ay daha ölçtürmedik..Ama ortalama 65-66 olur diye düşünüyorum.

Ama bence seninki karnındayken uzayacağı kadar uzamış zaten.kaydirigubbakcemile3

anne babayla çok alakalı değil sanki boy olayı.güzel beslenme önemli sanırım.benim annem 1.55 babam 1.70 kardeşlerim 1.86 ve 1.85 ben de 1.67 boyundayım.benim oğlumda 51 cm doğdu.şu an yedibuçuk aylık 78 cm.üç aylıkken 66cm çıkmıştı.çok uzun olacak dedik şimdi normal gidiyor.

kızlar bnm demirde 49 cm doğdu şu anda üç aylık 59 cm boyu iyi gidiyo dedi doktor ama bilemiyorum yanii 57 cm duyunca yıkıldım valla maşaallaaah bende bebişim uzun olacak fln diye geziniodum yanii ayy çok utandım heheheheh :kedi:

benim kızım da 49 cm doğdu.1. ayda 54 , 2.ayda 57 cm di,Dr umuz doğum boyuna göre iyi uzamış demişti.:nazar:

oğluşum 50 cm doğdu 3 aylıkken 66cm 6 aylıkken 70 cm şimdi 9 aylık 77 cm .boyu normal gibi geliyo bana babası 1.90 inş oda babası gibi uzun boylu olur...

Back