- 2 Eylül 2008
- 4.777
- 37
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ayda 4 cm demişti bizim dr ama bebekten bebeğe değişir bazısı hızlı bazısı geç uzar bizimki 52 doğdu 1 yaşındayken 84 cm olmuştu şimdi bilmiyorum bizde uzun değiliz bu çocuk neden bu kadar uzadı bilmiyorum
mayalı hamur kardeş sen bu konuda bilgi sahibi birine benziyosun. beni de aydınlatır mısın. oğlum 57 cm doğdu. ilk ay yine 57 dedi. 2, ay 59cm dedi. ama bence daha cok uzadı çünkü doğduğundan beri bir sürü kıyafer kuçulttuk. bu ne demek oluyor. doktor boyu normal diyo ama bence eksik ölçuyo. bi de kendim ölçimmi
maşşalah tatlım. bence doğum boyunda sorun var hiç ben 57 cm doğan bebek görmedim. muhtemelen daha kısadır yanlış ölçülmüştür. ayda 2şer santimden şimdi 59 olmuştur.ki ayda 2 santim bile oldukça güzel bir artış. bu arada siz baya uzunsunuz sanırım hidayet türkoğlunun bebeği bile 50 cm doğmuştu diye hatırlıyorum hatta ibrahim kutluayınki 52 miydi neydi tam hatırlamıyorumda kısa diye düşünmüştüm.
bu arada biz 3 aydır boy uzaması durdu diye telaş ettik. dr dediki kilo durur ama boy uzaması kesinlikle durmaz mutlaka yanlış ölçülmüştür. hep aynı yerde ölçtür ve bence bu boyda bir bebeğin varsa hiç telaş etme.
Pregant 57 cm mi doğdu cidden bebeğin..Karnına nasıl sığmış ya : )
Ben 1.76 eşim 1.92 boyunda bebeğim 52 cm doğdu .şu an 3.5 aylık olmak üzere ve 69 cm..Biraz hızlı uzuyo benimki sanırım..
evet canım 57 doğdu. benım gobeğim o kadar buyuktu ki gorenler ikiz filan mı diyodu. doktorum bile dalga geçiyodu alttan destek koymak lazım senın gobegıne dıyodu. bebeğim de pek kımıldamıyodu. ama şu an 3 aylık ve bugun olçtudoktor 65 cm çıktı. az mı uzamış?ben 172, eşim 185...