Bizim salonumuz dahil evin tüm odalarında avizelerden koca hayvanlar sarkıyor.salonumuzda uzun bacaklı bir zürafa var mesela.onlarla sürekli konuşuyor oğluşum.oyun minderinde 5 dakikada sıkılıyor.anakucağına koyuyorum,kendini kaydırarak aşağı atıyor.konuşan şarkı söyleyen köpeği var,onunla oynuyor.müzikli oyuncaklar aldım ben hep.şimdi emekleme arkadaşım diye bir oyuncak beğendim onu da alıcam.hem oyalansın hem de gelişimi açısından faydalı olur diye düşünüyorum.ben yürüteç almayı pek düşünmüyorum,yine de doktoruma bir danışıcam tabi..
konuşan köpek dediğin fsheer price ın var renkleri ve alfabeyiöğretiyormuş sanırım omu bende almayı düşünüyorum bebeğin hoşuna gidiyormu baya vakit geçiriyormu ben olur olmz oyuncaklar almak istemiyorum gamyoncuiremsu
konuşan köpek dediğin fsheer price ın var renkleri ve alfabeyiöğretiyormuş sanırım omu bende almayı düşünüyorum bebeğin hoşuna gidiyormu baya vakit geçiriyormu ben olur olmz oyuncaklar almak istemiyorum gamyoncuiremsu
evet canım o köpek:)çok seviyor onu.bizim biraz kafamız şişiyor ama sürekli dinleyip duruyoruz.onun dışında ben şimdi emekleme arkadaşım var onu alıcam birde yine fp'nin kurabiye kavanozu var.6 aydan büyük bebekler için.boşluklara şekilleri yerleştiriyor,müzikler çalıyor.çok hoş..
arkadaşlar oğlum 6 aylık oldu ve kucağımda bile durmuyor. sürekli kıpır kıpır. bir dakka durmuyor. yatırıyorum hoopp tersine dönüyor. oturtuyorum 5-10 dakika içinde öne yada yanlara doğru eğilip kalıyor. yanlız bırakmaya gelmiyor.yürüteç almayı düşündüm ama o kadar kafam karıştıki. herkes farklı farklı şey söylüyor. şöyle kendi kendine oynayabileceği bebeğe zararı olmayan bir oyun gereci varmı? siz neler yapıyorsunuz bu afacanları oyalamak için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?