• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğinizi nelerle oyalıyorsunuz???

Bizim salonumuz dahil evin tüm odalarında avizelerden koca hayvanlar sarkıyor.salonumuzda uzun bacaklı bir zürafa var mesela.onlarla sürekli konuşuyor oğluşum.oyun minderinde 5 dakikada sıkılıyor.anakucağına koyuyorum,kendini kaydırarak aşağı atıyor.konuşan şarkı söyleyen köpeği var,onunla oynuyor.müzikli oyuncaklar aldım ben hep.şimdi emekleme arkadaşım diye bir oyuncak beğendim onu da alıcam.hem oyalansın hem de gelişimi açısından faydalı olur diye düşünüyorum.ben yürüteç almayı pek düşünmüyorum,yine de doktoruma bir danışıcam tabi..

Bizim salonumuz dahil evin tüm odalarında avizelerden koca hayvanlar sarkıyor.salonumuzda uzun bacaklı bir zürafa var mesela.onlarla sürekli konuşuyor oğluşum.oyun minderinde 5 dakikada sıkılıyor.anakucağına koyuyorum,kendini kaydırarak aşağı atıyor.konuşan şarkı söyleyen köpeği var,onunla oynuyor.müzikli oyuncaklar aldım ben hep.şimdi emekleme arkadaşım diye bir oyuncak beğendim onu da alıcam.hem oyalansın hem de gelişimi açısından faydalı olur diye düşünüyorum.ben yürüteç almayı pek düşünmüyorum,yine de doktoruma bir danışıcam tabi..

konuşan köpek dediğin fsheer price ın var renkleri ve alfabeyiöğretiyormuş sanırım omu bende almayı düşünüyorum bebeğin hoşuna gidiyormu baya vakit geçiriyormu ben olur olmz oyuncaklar almak istemiyorum gamyoncuiremsu

konuşan köpek dediğin fsheer price ın var renkleri ve alfabeyiöğretiyormuş sanırım omu bende almayı düşünüyorum bebeğin hoşuna gidiyormu baya vakit geçiriyormu ben olur olmz oyuncaklar almak istemiyorum gamyoncuiremsu

evet canım o köpek:)çok seviyor onu.bizim biraz kafamız şişiyor ama sürekli dinleyip duruyoruz.onun dışında ben şimdi emekleme arkadaşım var onu alıcam birde yine fp'nin kurabiye kavanozu var.6 aydan büyük bebekler için.boşluklara şekilleri yerleştiriyor,müzikler çalıyor.çok hoş..

o köpekten bizde de var benim en sevdiğim oyuncağı o köpek şimdilik. o şarkı söyledikçe kızımda çığlıklar atıyor ama daha tam burnunu kulağını falan sıkmayı öğrenemedi onlarıda öğrense kendi başına oynamaya başlar şimdilik beraber oynuyoruz.

Bizde beraber oynuyoruz henüz,oğluşum tek başına bacaklarına elleyebiliyor köpeğin.bazende köpek kendinden şarkı söylüyor:)evin her tarafı müzikli oyuncak dolu zaten

evet canım o köpek:)çok seviyor onu.bizim biraz kafamız şişiyor ama sürekli dinleyip duruyoruz.onun dışında ben şimdi emekleme arkadaşım var onu alıcam birde yine fp'nin kurabiye kavanozu var.6 aydan büyük bebekler için.boşluklara şekilleri yerleştiriyor,müzikler çalıyor.çok hoş..

canım teşekkür ederim zaten aklımdaydı bugün yarın alırım inşallah kurabiye kavonozunu aldıktan sonra memnun kalıp kalmadığını yazarsan sevinirim biraz pahalılar ama eğitici oldukları için açıkçası acımıyorum evi gereksiz bebek ve ayıcıklarla doldurmaktan iyidir gamyoncuiremsu

valla benim kızmda durmuyor önceden tv karşısında duruyordu çok iyidi ama tv bebeklere iyi degilmiş şimdi hep kucakta offfffffffff

ben yere yorgan battaniye falan serip oyuncaklarını da koyuyorum yanına bu aralar emekleme çalışmalarıyla bayağı vakit geçiriyor, sıkılınca müzik dinletiyorum ana kucağında ana kucağını kendisi sallıyor müziğin ritmine göre ondan da sıkılınca biraz oyun halısına koyuyorum ama onu da artık sevmiyor çünkü sırt üstü yatmayı bıraktı hep yüzüstü dönüm vücudunu kaldırıyor yerden bir de poposunu havaya dikip öne geriye sallıyor:) , oturtup oyuncak veriyorum eline , yine sıkılınca kucağımda dolaştırıyorum biraz, mama sandalyesine koyuyorum mama sandalyesinde aynalı bir oyuncak var aynaya eğilip kendini inceliyor sizde mutlaka aynayı deneyin çok kmik oluyor iyice eğilip aynaya bakıyor uzun uzun, akşam 6 -7 gibi dışarı çıkarıyorum arabasıyla gezdiriyorum gün bitiyor zaten ama hep başındayım pek yalnız bırakmıyorum annem gork tavuk gibi çocuğun başından ayrılmadığımı söylese de ben memnunum (gork tavuk:yumurtasını bekleyen kuluçkadaki tavukmuş bu arada ben de yeni öğrendim)

bizde de aynı dert,bir sürü müzikli oyuncaklar aldım,çıngır maymunu var hoşlanıcağını düşünmüştüm,pek işe yaramadı benneyaptımki yere halısına yatıyo,yattığı yerden dönüyo,yer değiştiriyo,yanında olmazsak sıkılıyo,mecburen birlikte oynuyoruz,mama sandalyesinde de 5 dk dan sonra sıkılıyo :1no2: napıcaz bilmiyorum ki?yürüteç kesinlikle zararlı koyamıyoruz,hoppaladan düşer diye korkuyoruz,başında durmaktan iş yapamıyoruz...bu bücürler iyice ele geçirdi bizi :1closedeyes: şu şarkı söyleyen köpeği deneyelim bir de belki işe yarar fisfisfis uykuya dalarken de çok sıkıntılı bizimki,bir de uyku arkadaşı almak lazım,kullanan var mı arkadaşlar,memnun musunuz?

digiturkte baby tv varmış sırf bu yüzden üye olcam nerdeyse,0-3 yaş için eğitici bilgiler varmış,siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

canım bizde uyku arkadaşı var uyumasına yardımcımı dersen hayır sadece diğer oyuncaklar gibi oyalıyor ama memnunum hoş melodileri var yanlız sadece bir kere onunla oyalınırken uyudu konuşan köpek aldım dün bizim kız yüzüne bile bakmadı daha algılayamadımı ne uyku arkadaşıyla daha çok oynuyor

kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar oğlum 6 aylık oldu ve kucağımda bile durmuyor. sürekli kıpır kıpır:emir_bebek:. bir dakka durmuyor. yatırıyorum hoopp tersine dönüyor. oturtuyorum 5-10 dakika içinde öne yada yanlara doğru eğilip kalıyor. yanlız bırakmaya gelmiyor.yürüteç almayı düşündüm ama o kadar kafam karıştıki. herkes farklı farklı şey söylüyor. şöyle kendi kendine oynayabileceği bebeğe zararı olmayan bir oyun gereci varmı? siz neler yapıyorsunuz bu afacanları oyalamak için?:emir_bebek:

valla güzelim oyle bir konu açmışsın ki...kaydirigubbakcemile2sorma gitsin.benim yaramaz hiç birşeyle oyalanmaz oldu.sabahtan akşama kadar,oda oda geziyoruz,kucakta durmuyor,yürütecinde en fazla 3-4 dakika,yatakta zaptedemiyorum,fırt fırt donuyor,yanlarında yastıklar var onları aşmaya başladı,odüm kopuyor düşücek diye.mutfaga yanıma alıyorum,hep huzursuz,eline dünyanın şeyini veriyorum 1-2 saniye bakıp yere atıyor.bu aralar felaketiz yani.gundüzleri uyumayıda bıraktı.yani bir yontem biliyorsanız banada yazın-tatlicadiarzu-

baby tv ikinci çanağı taktırınca çıkıyormuş sanırım digiturke üye olmadan bir araştırın
emekleme arkadaşını ben de almak istiyorum ama pek yürümüyo diyolar alanlar varsa bize bilgi verebilirler mi

Back