Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya kızlar aynı dertten bende muzdaribim benimkide hep oturmak istiyo o guguk kuşu kafası hep havada ellerini tutuyorum kalkmak için kafasını kaldırıyo kalkamıyınca kıyameti kopartıo yatıramıyorum artık sırtına yarım yatar yarım oturur vaziyette yumuşak yastık koyuyorum kafasınada öyle oturtuyorum naipm valla durmuyo yoksa benimkide devamlı gözü tv da hep izlio napıyım kafasını çeviriyorum başka tarafa kendini atıyo o tarafa doğru bakabilmek için. odasındaki tv küçük ama çok zararı olucağını sanmıyorum zor seçiodur zaten bitek renklere bakıyodur diye düşünüyorum ve aynen devamlı özelliklede mama yerken ışığa bakıyo kitlenmiş bi vaziyette bende gözü kör olcak die bakmaması için elimden geleni yapıyorum ama mümkün değil engelliyemiyorum nie acaba devamlı ışığa bakıyo bende merak ediyorum. odasının ışığını deyiştirdim sırf bu yüzden gözüne zarar vermesin die tek çözüm bunu bulabildim.
canim benimkide lambaya cok bakiyor aslinda isik gelen herseye gozlerini dikiyorlar yani tv dekileride anladiklarindan degil isik geldiginden bakiyorlar lambaya bakmasini engelle ama uzun uzun bakmasin gozlerine zarar verir...:1no2:
peki foto çeklerken patlayan flaşa ne demelyzz.oooff off ben şak şlak flaşlı çekiom napım çnkü resm flaşsz gözkmüo bile bulank çıkıo:)yavrum çekerken gözlerini kısıo hemen:)))
benim kızım da ışığa bakmayı çok seviyor ben kapamıyorum gözlerini işime bile yarıyor gozu ona odaklanmış oldugundan salladıkça ben hipntizeolmuş gibi ona bakıp uuyakalıyor tvye bakmasına ise engel olamıyorsam kapatıyorum tvyi 3 yasına kadar izletilmemesi gerekiyor hem düşünme hem konuşma kabiliyetlerine engeel olurmuş