How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Beslenmesi bebeğinizi ne kadar sıklıkla emziriyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

vaveyla_a

kaktüs
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
6.066
118
173
mrb arkadaşlar ya benim kzım 3.ayını yakında bitirecek..çok sık emiyor ve bu yüzden çok gazı oluyor..1 saatte emiyor..emzirmesem ağlıyor emzirirken de gaz ağlıyor çıldırıcammafoldumben oyalayabilirsem 2 saate çıkarıyorum..ama çok nadir..yediklerime dikkat de etmedim 3 gündür hem sık emdi hem hazımsızlık çok huysuzdu bugün..
siz ne kadar sıklıkla emziriyorsunuz ek gıdaya geçince ne kadar sıklıkla emzirmek gerekiyor..sesimi duyan var mııııııhihoyyyt

mrb arkadaşlar ya benim kzım 3.ayını yakında bitirecek..çok sık emiyor ve bu yüzden çok gazı oluyor..1 saatte emiyor..emzirmesem ağlıyor emzirirken de gaz ağlıyor çıldırıcammafoldumben oyalayabilirsem 2 saate çıkarıyorum..ama çok nadir..yediklerime dikkat de etmedim 3 gündür hem sık emdi hem hazımsızlık çok huysuzdu bugün..
siz ne kadar sıklıkla emziriyorsunuz ek gıdaya geçince ne kadar sıklıkla emzirmek gerekiyor..sesimi duyan var mııııııhihoyyyt

Benim oğlum 2,5 aylık. Doktor 2 saatten daha sık emzirmemeye çalış yoksa gaz sancısı daha da artar demişti. Midedeki süt boşalmadan yenisi gelirse daha çok gaz olurmuş. Benimki emziğe alıştığı için çok sorun olmadı. 2 saat yetiyor. Önceden çok sık emmek istiyordu özellikle ağrısı geldiği zaman.

benim oğlum da 4 ayını bitiricek 1 hafta sonra. ben de 1,5 - 2 saatte bir emziriyorum gaz sorunu olmasın diye. ona kalsa saat başı emmek istiyor. ama ben de bir şekilde oyalamaya çalışıyorum. emzik süper bir çözüm, eğer emzik almıyorsa onunla konuşarak ya da oyun oynayarak bir yarım saat oyalayabilirsin.

benim oğlum da 4 ayını bitiricek 1 hafta sonra. ben de 1,5 - 2 saatte bir emziriyorum gaz sorunu olmasın diye. ona kalsa saat başı emmek istiyor. ama ben de bir şekilde oyalamaya çalışıyorum. emzik süper bir çözüm, eğer emzik almıyorsa onunla konuşarak ya da oyun oynayarak bir yarım saat oyalayabilirsin.

ben artık mümkün olduğu kadar oyalıyorum..anakucağıyla canı sıkılmasın diye gezdiriyorum oda oda hem de işlerimi yapıyorum ama yine de gaz sorunu var..kilosu nasıl oğlunun?ek gıdalara geçecek misin.benim dün 4 ayı bitti

benim yarın 4 ayı bitiyor. 6 aya kdr ek gıda vermeyi düşünmüyorum dr. önermediği sürece.
ama benim bebeğim kilo olarak biraz geriden geliyor. kalp rahatsızlığı vardı ameliyat oldu 1,5 ay önce.
daha yeni yeni toparlanmaya başladı. son kontrolde 4,960 dı kilosu sanırım şimdi 5,200 civarı olmuştur.
vitamin alıyor ztn ve ben de bol bol sebze meyve tüketmeye çalışıyorum kaybettiklerini toparlasın diye.
seninkinin kilosu nasıl?

benim yarın 4 ayı bitiyor. 6 aya kdr ek gıda vermeyi düşünmüyorum dr. önermediği sürece.
ama benim bebeğim kilo olarak biraz geriden geliyor. kalp rahatsızlığı vardı ameliyat oldu 1,5 ay önce.
daha yeni yeni toparlanmaya başladı. son kontrolde 4,960 dı kilosu sanırım şimdi 5,200 civarı olmuştur.
vitamin alıyor ztn ve ben de bol bol sebze meyve tüketmeye çalışıyorum kaybettiklerini toparlasın diye.
seninkinin kilosu nasıl?

çok geçmiş olsun..sağlığı iyi olsun kilo önemli değil zaten..Allah her zaman sağlık versin en başta..bizim 7400 dü en son..ben meyve yiyemiyorum ya ga z oluyor diye..offfffbenneyaptımki vitamin ne alıyor..ya çok sık emiyor gaz okadar çok kiii..

Back