• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğinizi nasıl taşıyorsunuz

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
babamız yanımızda olmadan bebek arabasıyla dışarı çıkmak bana çok sıkıntılı geliyor hele bi de kısa vadeli bir yere hemen gidilip gelinecekse,
bebeğimi daha pratik bir şeyle taşımak istiyorum,
kanguru düşünyorum ama emin değilim siz nasıl taşıyorsunuz önerilerinizi bekliyorum

off aynen o arabayi yalnizken indirip kaldirmak cok zor. kanguru en iyisi:31:

bende yalnız dışarı çıkınca kullanmak için kanguru istiyorum araştırmaya başladım. kullanan varsa hangi marka ve memnunmu acaba öğrenmek isterim :)

baby slıng dıye bısey varmıs arkadaslar (yazılısı tam olmayabılır)benım hosuma gıttı amerıkada unluler falan kullanıyormus boyle capraz takılıyor kumas tan yapılmıs rahata benzıyor ben almayı dusunuyorum

mothercareden almistim 1 ay kullanabildim belim inanilmaz agriyordu benim..

sling burdada var bir kadinda gordum cok hos biseye benziyor ikiniye bende deneyebilirim

ben şu modeli Premaxx Bebek Taşıyıcısı Grey beğendim gibi ama bi de denemek lazım.
bi de kullananların yorumlarına ihtiyaç var bence

baby slıng dıye bısey varmıs arkadaslar (yazılısı tam olmayabılır)benım hosuma gıttı amerıkada unluler falan kullanıyormus boyle capraz takılıyor kumas tan yapılmıs rahata benzıyor ben almayı dusunuyorum

canim o ürün amerikada suanda yasak,cünkü bebek ölümlerine yol acmis cok fazla bilgin olsun dedim

kanguruyu kışta kıyamette, hemen hergün kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.
keşke hala kullanabilsem.
benim oğlan 9 kilo oldu.
kanguru ile taşıyınca belim ağırıyor artık. :1: :1: :1:
önümüz yaz yavruları taşırken pek terletmemeye çalışın.
malum bebek+ter=hastalık

kanguruyu kışta kıyamette, hemen hergün kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.
keşke hala kullanabilsem.
benim oğlan 9 kilo oldu.
kanguru ile taşıyınca belim ağırıyor artık. :1: :1: :1:
önümüz yaz yavruları taşırken pek terletmemeye çalışın.
malum bebek+ter=hastalık

Arkadaşım ben de temmuzda doğum yapacağım. 40' ı çıktıktan sonra ben de kanguru kullanmayı düşünüyorum. Araba almayı düşünmüyorum. En iyisi kanguruya karar verdim. Kışın kullandım demişsin rahat oldu mu yani montun üzerine de takabiliyor musun çocuğun da kıyafetleri kalın olacağı için rahat oluyor mu?? Bir de kaçıncı aydan sonra kullanmaya başladın??

Back