• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğinizi kaçıncı ayda oturtmaya başaldınız?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esinti34

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
189
0
296
İstanbul
slm anneler bebeğinizi kaçıncı ayında oturtmaya başladınız?

oğlum 4.5 aylık ve yavaş yavaş arkasına destek koyup oturtmak istiyorum
sizce erken mi?

4,5 destekle oturması için erken gibi ama çocuktan çocuğa farkeder tabi
kızım genelde kayıp yatma pozisyonuna geçiyordu o aylarda şimdi 6,5 aylık anca yastıklarla oturuyor tek başına 1 dk ancak dayanıyor birşeylere uzandığı için devamlı küttt
oturtursanda uzun süreli yalnız bırakma arkadaşım

Bende bu konuda çok uyarı aldım. Doktorumdan ve çevremden. Bu yüzden 6 - 7 aydan önce kesinlikle oturtmadım.

4,5 destekle oturması için erken gibi ama çocuktan çocuğa farkeder tabi
kızım genelde kayıp yatma pozisyonuna geçiyordu o aylarda şimdi 6,5 aylık anca yastıklarla oturuyor tek başına 1 dk ancak dayanıyor birşeylere uzandığı için devamlı küttt
oturtursanda uzun süreli yalnız bırakma arkadaşım

bende dün bir kere denedim yastıklarla destek yapıp oturtmayı
sağa sola uzantığı için kaydı ama kucakta hep oturmak istiyo
kızım bu aylarda rahatça oturuyordu destekli olarak.

ben 6 aylıkken oturttum zaten doktorlarda 6 aylıken oturtmaya başlayın diyorlar çünkü daha erken oturtulursa kemiginin batacagını söylüyorlar

bende altı aylıkken başladım ..herşey zamandı güzel ve zararsız :))..gün geliyo o bebek fırıl fırıl koşuyo evde :)))))..neçabuk büyüyorlar ya ..

canım bebişten bebişe fark eder sanırım bende oğlumu 5,5 aylıkken destekli oturtmaya başladım

bugün doktorumuz dedi ki 6 ay dolmadan oturtmayın. kalçaya ağırlık biniyomuş, kemikler eğriliyomuş. ama kucakta oturabilirm,iş sırtını kendimize yaslayıp alttan da elimizle destekleyerek.

Back