Bebeğinizi ilk ne zaman hissettiniz?

Ayy ne güzel canım bennde çok hissetmek istiyorum hatta her hafta görmek istiyom ama ultrason zararlı diye sabrediyoruz. bir ay sonra gel dedi uzun bi süre değil mi ya
Ay banada 1 ay çok uzun geliyo ya eskiden sürekli bahane edip 2 3 haftada bir gidiyordum en son 1 ay gözüm görmesin seni dedi doktor ilk defa 1 aydır gitmedim yarın gidicem çook zor beklemek

Ay banada 1 ay çok uzun geliyo ya eskiden sürekli bahane edip 2 3 haftada bir gidiyordum en son 1 ay gözüm görmesin seni dedi doktor ilk defa 1 aydır gitmedim yarın gidicem çook zor beklemek
Evet ya neden böyle yapıyolarlar bari iki haftada bir olsun demi Bi arkadaşım sırf bu yüzden iki dr takip etmiş 15 te bir birine gidip görüyomuş bebişini :) şimdi sağlıklı bi oğlu var çok tatlıı

Ayyy 2 doktor iyi fikir valla yine biz şükredelim yurt dışında bi kere bakıp doğuma kadar gelme diyolarmış

Bende 18.inci haftanin baslarinda hissettim ilk tekme seklinde neye ugradigimi sasirdim :))) korktum ilk noluyo diye simdi donmesi bile belli oluyo

Seninle aramız az canım çok az nadiren pıt pıt hissediyorum ama dr o bebek hareketi değil henüz psikolojik dedi bana
Canim ilk gebeliginse soyledigin dogru ama ikinci gebelikte deneyimli oldugun icin bebegin hareketleriyle bagirsak hareketlerini ayirt edebiliyorsun

Son adet tarihim 26 ocak normalde şubat21 de tekrar adet olmam gerekiyordu. 3 aydir korunmasiz iliski yasiyorum. Henuz bebegimiz olmadi. Bu ay cok umitliydim. Az once yani adetime iki gun kala kahverengi ve acik pembe olmak seklinde azar azar lekelenme geldi. Hemsire oldugum icin hemen kan testo yaptirdim 0.001 cikti. Yani negatif.eger yerles kanamasiysa ne kadar sonra tahlilfe cikar. Yani yerlesme kanamasindan kac gun sonra kan tahlilinde cikar gebelik. Erken mi yaptirmisim. Nolur yardim. 14 dakika önceDüzenleK.İ.B.+ Çoklu AlıntıCev

Amin canımm cümlemiz inşallah Kız canım senin ?
Benimde galiba kızAma henüz tam emin değilim dedi dr 12.haftadaydık o zaman.Yarın kontrolüm var daha ne t görünür belki:)) Çin takvimine bakınca kız görünüyo. Doğruluk payı nedir bilmiyorum ama.

Cnm bence erken test yapmışsın bir iki hafta daha bekle. Bende senin gibi daha günüm gelmeden testler yapardım sonra üzülürdüm. En iyisi biraz sabredip beklemek. İnşallah Rabbim nasip eder.

Benimde galiba kızAma henüz tam emin değilim dedi dr 12.haftadaydık o zaman.Yarın kontrolüm var daha ne t görünür belki:)) Çin takvimine bakınca kız görünüyo. Doğruluk payı nedir bilmiyorum ama.
Benimki çin takvimine göre erkek çıkıyo canım , ay hadi inşallah yarın gösterir kendini meleğinnn

Mrb arkadaşlar ben hiç bişey hissetmiyorum. En erken ne zaman hissettiniz bebişinizi? Benim sadece kasık ağrım var. Dr normal dedi. Başkada bişey hissetmiyom ya
Canım bebeğin erkekmi benim iki oğlum var ancak dört beş aylıkken hissettim hiç endişelenme sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…