Bebeğinizi ilk ne zaman hissettiniz?

Canım bebeğin erkekmi benim iki oğlum var ancak dört beş aylıkken hissettim hiç endişelenme sağlıkla kucağına al inşallah
Amin cnm çok sağol. Bebişimizin kız olma ihtimali yüksek dedi dr. Aslında tam görünmesi lazım ama fazla göremedik. Kız yada Erkek ilk bebişimiz olduğu için şu an sadece sağlığı önemli. Oda çok şükür iyi dedi dr. Herşey yolunda gidiyor. Rabbim bozmasın:KK28:

Benim ilk gebeliğim ama 15-16.haftalardan itibaren ona ait olduğundan emin olduğum kıpırtılar hissediyordum.Yani bağırsaktaki gazı vs o sanıyorsun diolardı ama ben çok iyi ayırdediyordum,normalden farklı birşeydi çünkü.Son 1 hafta 10gündür ise çok net hissediyorum hamd olsun.Öyle pıt pıt değil resmen biryerden bir yere dönüyor gibi minnoş kızım:) Allah'ım herkese nasip etsin. O hareket edince iyi olduğunu hissediyorum ve mutlu oluyorum.

Ben de hissetmedim daha rüyamda gördüm bugün hissediyormuşum hareket ettiğini felan gerçek miydi rüya mıydı peki anlayamadım ama çok düşündüğümden olmalı sanırım :) Doktorumda ilk hamileliğim olduğu için 21. haftamda hissedebileceğimi söyledi o günü bekliyorum sabırsızlıkla ))

Ay desenize daha cok ben daha 14 cü haftadayim hep geceleri elimi karnima koyuyorum his edermiyim diye :KK48: Ama tik yok yani daha 4 ile 8 hafta arasi beklemeliyim :mad: daha cok varmis:KK48:

Mrb arkadaşlar ben hiç bişey hissetmiyorum. En erken ne zaman hissettiniz bebişinizi? Benim sadece kasık ağrım var. Dr normal dedi. Başkada bişey hissetmiyom ya:KK43::110:

Canım hep çevrenin konuşmasıyla insan şüpheye düşüyor ama arkadaşların da yazdığı gibi 19 dan sonra bu bebek tir diyebilirsin. Millet 14-15 te donuyo tekme atıyor diyor onlar abartiyor. Doktorum da söylemişti bebek belli bir kiloya mesela 600 700 gr a ulaşmadan hareketlerini hissettirebilecek güçte değil. O yüzden sen takılma düşünme bunları ve sabret.

Canım hep çevrenin konuşmasıyla insan şüpheye düşüyor ama arkadaşların da yazdığı gibi 19 dan sonra bu bebek tir diyebilirsin. Millet 14-15 te donuyo tekme atıyor diyor onlar abartiyor. Doktorum da söylemişti bebek belli bir kiloya mesela 600 700 gr a ulaşmadan hareketlerini hissettirebilecek güçte değil. O yüzden sen takılma düşünme bunları ve sabret.
Aynen 18 19 dan sonra pıt pıt şeklinde 21 den sonra tekmeye başlıyor. 14 te nasıl hissediyorlar bilmiyorum :KK57: minicik yani sonuçta... Banada doktorum 200 gr dan sonra tekme atar demişti yani normaldede atıyormuş ama biz 200 gr dan sonra hissediyormuşuz

X