- 7 Ocak 2015
- 585
- 663
- 103
- 37
Suan tam bu durumdayim ben de ve henuz hic bir yere tek basima gidemedim. Bebegim 2,5 aylik ve ben cok mutsuzumYalnızdım ıkı dakıka bıle kendıme vakıt ayıramıyodum. Merkete tek basıma gıtmek benım ıcın buyuk bır meditasyondu. Sımdı hersey unutuldu tabıkı.
Seni çok çok iyi anlıyorum. Ben de çok mutsuzdun. 4 ay ağladım. Emziremedim. Gaz illeti peşimizde..Suan tam bu durumdayim ben de ve henuz hic bir yere tek basima gidemedim. Bebegim 2,5 aylik ve ben cok mutsuzum
Canım senı cok ıyı anlıyorum bol bol cık bebegınle dısarıya kahve ıcmeye gıt bebegını doyur guzel gıdıp otur bı cafeye. Gor bak ıyı gelıcek..Suan tam bu durumdayim ben de ve henuz hic bir yere tek basima gidemedim. Bebegim 2,5 aylik ve ben cok mutsuzum
Umarim zor gunler cabuk gecer. Halbuki dogumdan once ne kadar ozgur ve mutluymusum.Seni çok çok iyi anlıyorum. Ben de çok mutsuzdun. 4 ay ağladım. Emziremedim. Gaz illeti peşimizde..
Tek başına dışarı çıkacağın günler de gelecek.
Herşeyin bir zamanı var.
Sabır sabır sabır
Aglar diye korkuyorum. Surekli kucak istiyor . Hala cesaretimi toplayamadim yalniz cikmak icin.Canım senı cok ıyı anlıyorum bol bol cık bebegınle dısarıya kahve ıcmeye gıt bebegını doyur guzel gıdıp otur bı cafeye. Gor bak ıyı gelıcek..
Şimdi de çok mutlusun ama henüz görebilecek durumda değilsin kendine zaman tanı canım kabullenmek zor ben de bu cümleyi kurmuştum hiç böyle hayal etmemiştim diye..Umarim zor gunler cabuk gecer. Halbuki dogumdan once ne kadar ozgur ve mutluymusum.
Hic boyle olmasini beklemiyordum
Canım ılk zamanlar oyle oluyo ama korkma aglasada emzırırsın cık gıt kahve ıc uyur zaten hava almak cok ıyı gelıcekAglar diye korkuyorum. Surekli kucak istiyor . Hala cesaretimi toplayamadim yalniz cikmak icin.
Benim oglum 4 aylik 4.ayda gaz sancisi yuksek ihtimal biter dedi dr ama nerdeee hala gecemiz gunduzumuz karisik delircem ne disari cikabiliyorum ne yemek ne is hergün agliyorum cok bunaldim coook sizin gaz sancisi ne zaman gectiSeni çok çok iyi anlıyorum. Ben de çok mutsuzdun. 4 ay ağladım. Emziremedim. Gaz illeti peşimizde..
Tek başına dışarı çıkacağın günler de gelecek.
Herşeyin bir zamanı var.
Sabır sabır sabır
Bizim yeni gecti 2,5 aylik suan. Senin de bu aralarduzelir insallahBenim oglum 4 aylik 4.ayda gaz sancisi yuksek ihtimal biter dedi dr ama nerdeee hala gecemiz gunduzumuz karisik delircem ne disari cikabiliyorum ne yemek ne is hergün agliyorum cok bunaldim coook sizin gaz sancisi ne zaman gecti
Ayyy masallah 2.5 ayda gecmis bizimki o aylarda iyice tavan yapmisti gecer insallahBizim yeni gecti 2,5 aylik suan. Senin de bu aralarduzelir insallah(
Bende çok çok ağlamıştım o günlerdeBenim oglum 4 aylik 4.ayda gaz sancisi yuksek ihtimal biter dedi dr ama nerdeee hala gecemiz gunduzumuz karisik delircem ne disari cikabiliyorum ne yemek ne is hergün agliyorum cok bunaldim coook sizin gaz sancisi ne zaman gecti
Yorumlari okudukca kararimi verdim, cikarmiycam bu cocugu icimde dursun
Maalesef canim benimki bebek arabasina bindigi zaman sanki dovmusum gibi bagiriyor bikac kere ciktim eve zor attim kendimi normal aglamada degil sanki biyerini agritmisim gibi elim ayagima dolasiyor uyanikken bile surekli huzursuz ne zaman gecer bugunler bitermi rahatca uyumaya baslarmi bilmiyor gece uyuyanlari oyle kiskaniyorumkiBende çok çok ağlamıştım o günlerde
Kızım şimdi 15 aylık 4- 4.5 ay civarı gaz sancısı bitti
Benim kötü olmama sebep başka etkenlerde vardı ilaç tedavisi gördüm şimdi iyi miyim evet unuttum mu hayır
Çıkabildiğin zamanlarda al bebeğini çık dışarı bebek arabası rahatlatıyor canım
O zamanlar hiç geçmeyecekmiş hiç uyuyamayacaksın gibi gelir ama geçiyor canım önemli bizde ne kadar iz bıraktığı ayrıca bu bebek günleride geri gelmiyor benim o kadar az resmim varki minik haliyleMaalesef canim benimki bebek arabasina bindigi zaman sanki dovmusum gibi bagiriyor bikac kere ciktim eve zor attim kendimi normal aglamada degil sanki biyerini agritmisim gibi elim ayagima dolasiyor uyanikken bile surekli huzursuz ne zaman gecer bugunler bitermi rahatca uyumaya baslarmi bilmiyor gece uyuyanlari oyle kiskaniyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?