- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim oglumdada konusma sikintisi var(di) cok sukur baya azaldi bu durum.bende 3 yasinda.krese verdim.ama coook etkisi oldu.8 aydir krese gidiyo.4 yasina az kaldi.ben psikiyatriste dahi goturdum 3 yasindayken.kesinlikle kres dedi.dil ve konusma terapistini bile ayarladik karadenizde 1 tane olan docenti.oda 2 seans bakti kesinlikle kres dedi.ve cok sukur iyiki vermisiz.artik derdini anlatmaya basladi.ama bazen soyleyemedigi kelimelerde oluyo tabikonuşma problemi 2 çocuğumda kreşte konuşmaya başladı biri neredeyse 3,5 yaşında diğeri 3 yaşında konuştu
İşin sırrı nedir acaba bizde ogrensek.Kızım 15 yaşında
Bebekliği çok huzurlu geçti.
İşe uykusuz gittiğimi hatırlamam.Taştan yumuşak ne varsa yerdi.
O yüzden zirvede bıraktım çocuk yapma işini
Ama ergenliği
Maşallah öyle bebeğim olsa keşke 4-5 tane yaparım herhaldeKızım 15 yaşında
Ama ergenliği
Zirvede bırakmak kadar güzeli var mı:) benim kızda sakin bir bebekti ama 9 ay boyunca sabah ezanında bile ayakta olmak beni perişan etmişti, sonra da iflah olmadım zaten, artık gece yaşayıp gündüz uyuyanlardanım, tek çocuğun etkisi bile 21 sene sürüyor, 2. olsa ne yapardım bilemiyorumKızım 15 yaşında
Ama ergenliği
Kesinlikle yemek
bende oğlumu götürmüştüm psikoloğa kreş demişti. sonra kreşte öğretmeni bakıcılar sağolsun çok ilgilendiler. şimdi 5 yaşını biraz geçti öyle güzel konuşuyor ki gören şaşıryor eren nasıl bu kadar konuşmayı öğrendi diye. kızımda aynı kreşe verdik oda konuşuyor ama tam abisi kadar öğrenemedi. yavaş yavaş alışacak. ama konuşamadıkları süreç çok zordu hem konuşaayacakları korkusu hemde konuşamadıkları için çok sinirli ve hırçın oluşları çok yormuştu beni.Canim benim oglumdada konusma sikintisi var(di) cok sukur baya azaldi bu durum.bende 3 yasinda.krese verdim.ama coook etkisi oldu.8 aydir krese gidiyo.4 yasina az kaldi.ben psikiyatriste dahi goturdum 3 yasindayken.kesinlikle kres dedi.dil ve konusma terapistini bile ayarladik karadenizde 1 tane olan docenti.oda 2 seans bakti kesinlikle kres dedi.ve cok sukur iyiki vermisiz.artik derdini anlatmaya basladi.ama bazen soyleyemedigi kelimelerde oluyo tabi
aslında ikinci olunca zorluk biraz azalıyor gibi birbirleriyle ilgilendikleri, oynadıkları için bana oalan ilgileri baya azaldı çocukların ama birbirinden kıskanma olunca iş iki katına çıkıyorZirvede bırakmak kadar güzeli var mı:) benim kızda sakin bir bebekti ama 9 ay boyunca sabah ezanında bile ayakta olmak beni perişan etmişti, sonra da iflah olmadım zaten, artık gece yaşayıp gündüz uyuyanlardanım, tek çocuğun etkisi bile 21 sene sürüyor, 2. olsa ne yapardım bilemiyorum