• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeginizi aglatıyormusunuz?

Schirin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.013
7
156
43
Kocaeli
bi sorum olcak büyükler bebegi ısrarla aglatma diyolar fıtık olurmuş ama benim görüşüme göre bir bebegin aglamaya ihtiyacı oglumda biraz huysuz sürekli ayakta sallanmak istiyor bıraktıgım an aglamaya başlıyor nerdeyse sallamaktan piskolojim bozuldu beynım sallanıyor şimdi yeni bişey deniyorum şöyle 5 10 dakika aglatıyorum sonra sanki güzel uyuyor rahatlıyo gibime geliyo zaten aglatmadıgım zaman sürekli mızırdanıyo hep aglamak için hazır sanki siz ne yapıyorsunuz?

fıtık olcak kadar zaten ağlatmaya anne dayanmaz bırak ağlasın sesi açılsın daha küçücükken seni kullanmasına ızın verme bak bırakıncada uyuyormus benim bebeğim tek açken ağlıyo ve gazı varken ağlıyo sallamaya hiç alıştırmadım zaten sallayınca uyumuyo kucağa alıştırmamaya çalısıyorum altını degıstırıyorum, emzırıyorum, gazını çıkartıyorum, sevip beşiğine koyuyorum ağlarsa bakmıyorum çünkü kucak istiyo biraz ağlayıp susuyo

arkadaşlar 3 aydan önce bebeklerin benlikleri oluşmadığı için sizi kullanmaları ya da herhangi bir alışkanlık edinemeyecekleri bir çok bilgi kaynağından uzmanlar tarafından söylenen görüş ben de buna katılıyorum bebeklerinizin ileriki yaşta özgüvenli olmaları için onları ağlatmayın onların sevgiye ve alışkın oldukları sizlerin kokunuza ihtiyaçları var biraz daha büyüsünler o zaman terbiye vermeye çalışalım daha çoooook küçükler ağlamasınlar....

benim de 42 günlük bir oğlum var banada dediler aglatma diye ama hiç aglamayan bebek mi olur allah aşkına.doktorumuz hiç bir ihtiyacı olmadıgı zaman işte altı temiz karnı tok gazı çıkmış ise dedi aglamak istiyorsa bırak aglasın dedi arkadaşın dedigi gibi fıtık olacak kadar aglatmayız herhalde onlar bizim canımız oyle degilmi

3 aya kadar tabıkı benlıklerı oluşmuyor fakat;bebek yeni doğduğu andan ıtıbaren neye alıştırırsanız öyle devam edıyor.Hiç sallanmayan bır bebek sallanmanın ne olduğunu bılmez bunun için ağlamaz.Süreklı kucağa alınan bır bebek hep kucak ıster.Bence bu tür şeylere alıştırmayın.Sonra zorluk ceken hep anneler oluyor.

Back
X