• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinize hangi mamayı kullanıyorsunuz kızlar 💙💚

Mamtobe

Altın kapılarımız kan oldu Tayfun 🗝️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
2.271
7.427
88
Merhaba kk sakinleri. Kızlar çok denedim ama sütüm artmadı. Şimdi bir iki yöntem daha deneyeceğim hayırlısı şuan az da olsa anne sütü ve mama kullanıyorum. Sizler hanjl mamayı kullanıyorsunuz. İçim rahat etmiyor bir türlü sanki ne kullansam çok zararlı bebeğime zarar veriyor gibi hissediyorum yardım edin 😐😢

Merhaba kk sakinleri. Kızlar çok denedim ama sütüm artmadı. Şimdi bir iki yöntem daha deneyeceğim hayırlısı şuan az da olsa anne sütü ve mama kullanıyorum. Sizler hanjl mamayı kullanıyorsunuz. İçim rahat etmiyor bir türlü sanki ne kullansam çok zararlı bebeğime zarar veriyor gibi hissediyorum yardım edin 😐😢

Henüz doğum yapmadım ama her ihtimale karşı araştırıyorum tabi ki. Şuan aklımda golden goat var. Evet fiyatı biraz yüksek diğerlerine göre ama içeriği olabildiğince en temizi. Zaten bir şekilde anne sütüyle de desteklemeye çalışıyorsunuz. Sadece bazı bebeklerde kabız yaptığını okudum ama tecrübeli değilim 🤷🏼‍♀️

ben de aynı durumdayım. şu “her annenis sütü bebeğine yeter” ciler yüzünden mama vermek zehir vermekmiş gibi hisseder olduk ama çok yanlış bu. anne sütünden sonra bebeğimize verebileceğimiz en iyi şey formül süt. gittiği yere kadar da anne sütüyle desteklersiniz. ben aksamlari takviye olarak hipp combiotic kullaniyorum. doktor bunu onermisti. bir sikinti yasamadik. arttitmam gerekirse de bundan devam ederim. icinde nisasta, seker, soya yok.

bu arada iki yontem denicem demissiniz, ise yararsa bana da haber verin 😅 bebeklerimiz yakin zamanda dogmus, onceki aylarda kilo alimi nasildi?

Vaktiyle Bebelac, Aptamil, similac denedim. Oğlum hiçbirini içmedi uzun süre o ayrı. İçmeyen bebek içmiyor maalesef. Ama bence en iyisi similac idi. Kopurmuyordu bence gaz yapmiyordu bu yüzden. Biberon da lansinoh almıştım anne memesine benziyor diye. Bu arada kilo alımı iyiyse bence başlamayın. Bizim kilo sikintiliydi.

Aptamil kullanıyoruz çok memnunuz.Ben bu mamayı zehir görenleri anlamıyorum.Yahu hangi anne çocuğuna kötü bişey vermek ister.Hem de dünya para ödeyip.İciniz rahat olsun kimseyi ilgilendirmez bebeğinizi nasıl beslediginiz.

vaktiyle süt artırmak icin denemedigim şey kalmamıstı ve maalesef artmamıstı, hem anne sütü hem mama destekli idare etmiştik. şimdilerde ikinci icin ne mama kullansam diye düşünüyorum ben de, ilkinde bebelac gold kullandım memnun kaldım, gaz sıkıntımız olmadı kilo artısı da normaldi.
insta da bir ürün gördüm doğal icerikli, sütü artırdıgına dair yorumlar var, size özelden atıyorum

Maalesef aynı durumdayım. Doktor sırayla deneyin diye
1- Aptamil prosyneo
2- Golden Goat
3- Hipp Combiotic önerdi. İlkinden devam ediyoruz sorun olmadığı için. Doktor günde 4 kez 150 cc verin dedi ama bu benim hiç emziremeyeceğim anlamına geliyor benim için. Gün içinde1 kez 150 cc ve yatmadan önce 150 cc olarak veriyorum. Evde tartıyorum kiloda alıyor gibi şükür. Arttırmayı düşünmüyorum.

Benim bebeğimde de kilo alımı 5.ay kontrolünde sadece 200 gram olduğu için doktor mama önerdi. Benim de zaten sütüm azdı. Hissediyordum. Sanırım yapısal bi durum bu 😔

Evet her annenin sütü yetiyor diye bi şey yok maalesef. Ne deneyeceksiniz bu arada? Belki bize de bi faydası olur..

Ben bebelac kullandım bebeğim sevmedi sonrasında SMA OPTIPRO aldık onu sevdi bayıla bayıla içiyor. Çok şükür gaz sorunu veya kabızlık tarzı bir şikayetimiz de olmadı.

ben de aynı durumdayım. şu “her annenis sütü bebeğine yeter” ciler yüzünden mama vermek zehir vermekmiş gibi hisseder olduk ama çok yanlış bu. anne sütünden sonra bebeğimize verebileceğimiz en iyi şey formül süt. gittiği yere kadar da anne sütüyle desteklersiniz. ben aksamlari takviye olarak hipp combiotic kullaniyorum. doktor bunu onermisti. bir sikinti yasamadik. arttitmam gerekirse de bundan devam ederim. icinde nisasta, seker, soya yok.
Sorma ya hangi anne bebeğine süt vermek istemez ama çok yok işte napayım. Delirdim mama ararken frisolac diye bir mama da varmış çok iyi diyorlar

B
Maalesef aynı durumdayım. Doktor sırayla deneyin diye
1- Aptamil prosyneo
2- Golden Goat
3- Hipp Combiotic önerdi. İlkinden devam ediyoruz sorun olmadığı için. Doktor günde 4 kez 150 cc verin dedi ama bu benim hiç emziremeyeceğim anlamına geliyor benim için. Gün içinde1 kez 150 cc ve yatmadan önce 150 cc olarak veriyorum. Evde tartıyorum kiloda alıyor gibi şükür. Arttırmayı düşünmüyorum.

Benim bebeğimde de kilo alımı 5.ay kontrolünde sadece 200 gram olduğu için doktor mama önerdi. Benim de zaten sütüm azdı. Hissediyordum. Sanırım yapısal bi durum bu 😔

Evet her annenin sütü yetiyor diye bi şey yok maalesef. Ne deneyeceksiniz bu arada? Belki bize de bi faydası olur..
Bende prosyneo kullanıyorum. Bir yerde okumuştum pediatrist eğitiminde prosyneodan iyi diye bahsetmişler

bu arada iki yontem denicem demissiniz, ise yararsa bana da haber verin 😅 bebeklerimiz yakin zamanda dogmus, onceki aylarda kilo alimi nasildi?
Tabiki kesinlikle haber veririm,🥰

Biz doktorumuzun önerisiyle Evolvia kullandik. Baska mama denedigimde oğlum kabul etmedi. O yuzden süt serüvenini Evolvia ile tamamlamistik.

Back