Bebek Beslenmesi Bebeğinize flor veriyormusunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

inciragaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
106
2
46
İstanbul
Doktorumuz 1 yaşındaki kızıma 6 aylıktan itibaren flor verdi, dişlerinin sağlıklı olması için. Ama önermeyen doktorlar da olduğunu bildiğimden vermedim. Ya dişleri erkenden çürürse diye korkmuyor da değilim. Sizler bebeklerinize flor verdiniz mi? (ilacın ismini hatırlayamadım)

bunu bende duydum flor ilaçın içinde 100 tane var toplu iğne ucu kadar bende düşünüyorum vermeyi eczaneyle konusacagım adını yazarım
ş

bizimde doktorumuz 6 aylıkken kullanmamızı önermişti. şimdi kızım 5 yaşında doktorumun tavsiyesi ile hala günde 2 tane veriyorum...

bende verdim, ama ara ara.

ama biyerde fazlası beyinde birikiyormuş diye okumuştum bu yüzden alıma geldikçe veriyorum sürekli değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…