Bebeğinize banyosunu akşam mı gündüz mü yaptırıyorsunuz?

valla bnde gunduz gece karısık yıkıyorum ama uykuya oyle dalmıyo daha cok gözler acılıyo.2 gunde bır yıkamaya calısıyorum dr hergun yıka dedı banada.

bu arada bu yağlama olayı nedir?

canım her banyodan sonra bebe yağı sürüyorum sebamedin... bazen banyo yaptırmadığım günler bile sürüyorum ayaklarına,karnına,ellerine masaj yapıyorum rahatlıyor a.s

21.00-23.00 arası yıkıyorum kızımı..

ben akşamları yıkıyordum ama artık akşamüstü yıkıyorum çünkü benim oğlan akşam 7,8 gibi sızıyor..uykusu geldimide banyo keyfi yapamıyor ağlıyor sürekli uyumak için..

bende her akşamm 8 gibi yıkıyodum uyku düzeneninide öle oturrttuğuma inanıyorumm 9.30 dada yatıyor fix yaniii şimdi her akşam yıkamıyom artıkınnn 1er gün arayla saatler olsun kızlarr zemuszemus

ben 13-15 arası güneş odada iken yıkıyorum, üşütürüm diye korkuyorum

bızde öğlen akşam farketmıyor..

bende akşamlar 10 -11 arası eşimle yıkıyorum tek başına yıkayan varmı acaba 2-3 günde bir yıkıyorum

geceleri yıkıyorum ben de ama uykusunu hiç etkilemiyor valla, o yine istediği saatte uyuyor. kış bebeği olduğundan gün aşırı yıkıyorum. bebe yağıyla msj başlarda yapıyordum, dr kullanma gözenekleri tıkar dedi başka bir krem verdi ama üşütürüm diye sürmeden giydiriyorum hemen, hoşuma da gitmiyo öyle tertemiz banyodan sonra yılış yılış krem.

akşamları yıkıyodum rahat uyusun diye ama ksine uykusu açılıyodu bi de akşamları dah çok ağlıyodu..gündüz bazen 10 11 gibi bazen öğleden sonra yıkıyorum..2 weya 3 günde bir..oturma odasına götürüyorum küwetini elektirik sobasını açıp oda iyice ısınınca yıkıyorum,sora hemen ordki koltuğun üstüne hop üşümeden giydiriyorum..tabi taşıması o küweti filan biraz zhmetli oluyo banyo sonrası ama napim banyomuz çok soğuk oluyo...

ben gunduzlerı yıkıyorum bende oturma odasında yıkıyorum evım sobalı old.içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…