Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bebeginiz ufak krese verirmiydiniz?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
merhabalar şu an 5 yaşında bir kızım var geçen yıl kreşe gidiyordu her gün ayrılırken tam yarı saat ağlıyordu ben de iş yerinde ağlıyordum akşam eve gelirken bir daha bırakma diye eve gelinceye kadar aglardı sırf onun için 15 günlük emekliyim 20 kamu memuruyum pişman değilim şimdilik çünkü 18 yaşındaki kızım halen çalıştığım günlere isyan ediyor kaybediklerim kazandıklarımdan önemli deyilmiş ben anneyim onları çook seviyorum

:asigim:merhabalar şu an 5 yaşında bir kızım var geçen yıl kreşe gidiyordu her gün ayrılırken tam yarı saat ağlıyordu ben de iş yerinde ağlıyordum akşam eve gelirken bir daha bırakma diye eve gelinceye kadar aglardı sırf onun için 15 günlük emekliyim 20 kamu memuruyum pişman değilim şimdilik çünkü 18 yaşındaki kızım halen çalıştığım günlere isyan ediyor kaybediklerim kazandıklarımdan önemli deyilmiş ben anneyim onları çook seviyorum

Benim de kızım 4 yaşını yeni doldurdu. Ben de kreşe vermeyi planlıyorum. Biz, annemlerde kalıyoruz. Kızımı dışarı çıkardığımda, oynayacak kendi yaşıtı biri hiç yok. Her akşam parka gidiyoruz ama, parktan geri eve dönmek istemiyor. Bir de eşimin görev yaptığı yerler itibari ile, kızım hep evde kapalı kaldı. Arkadaşı yok denecek kadar azdı. Benim on aylık bir bebeğim daha var. Gün içerisinde onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum. Açıkcası kızıma istediği şekilde ilgi veremiyorum. Küçüğüm çok yaramaz, durmuyor, yemesi problem, uyuması problem vs. Yoruluyorum. En azından kızımın kreşte bir sürü arkadaşı olacağına, sosyalleşeceğine, grup etkinliklerine katılacağına, bir sürü oyun öğreneceğine, el becerisinin gelişeceğine ve üzerindeki çekingenliği atacağına inanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…