E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mondschein2
anaokullarına vermeden önce cook iyi dusunmeli bence.cocugunuzun aklı bişilere iyi ermeli.anlatma gucu gelişmiş olmalı.bana kalsa hic gondermemek daha makul ama okul öncesi egitimi artık zorunlu kılıyolar diye en azından 6yasında hazırlık amaclı göndermeyi uygun goruyorum.evveline karsıyım.neden derseniz uzunca bir sure anaokulu ögretmenligi yaptım.cocuklara kameraların olmadıgı bölümlerde yapılan muameleleri gördüm.insanların şımartıp pofpoflayıp azdırıp gönderdigi cocuklarla başedemiyorsun laf söyleyemiyorsun diyor öteki ögretmenler,tenha yerlerde yapıstırıveriyolar tokadı cimdiği.veliler geldigi anda bir yumusak tebessüm bir nezakett gormeyin.asla ihtimal veremiyorsunuz ne olduguna.cocugunuz anlatırsa ne alaa.onuda anlatmasın diye cezalandırıyorlar o ayrı bir konu.en guzeliii anneniz babanız kaynananız veya her kimse yardımcı bakıcıyla beraber baktırtmaak. buyugunuz yaslı ama gozu goruyor aklı eriyorsa yanına egitimli bir ögretmenle cocugunuzu guvenerek baktırın.aklınızz acabalarla kalmazz.