• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğiniz sizi kızdırıyormu

endom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
20
0
36
İstanbul
arkadaşlar benmi çok sinirliyim yoksa sizde sinirleniyormusunuz.bebeğimi uyuturken yani uyumamak için diretirken ve hazırladığım çorbaları mamaları yemeyince sinirleniyorum.benim gibi olan varmı.sonrada cok üzülüyorum sinirlenince:20:

aynen bende sürekli aglamasına ve uyuturken kızıyorum bazen sonra nasıl bi vicdan azabı nasıl bi üzüntü uurken defalarca özürdiliyorum yavrumdan sanırım bende sinirliyim.6 sene anasınıfı ögretmenligi apıp başkalarının çocuklarına sabredebilirken kendi çocuguma kızmak üzüo beni:43:

Mama yemesin,tamam yavrum nasil istersen....
uyumasin--- peki yavrum,oyle olsun....
butun gun mizmizlik yapsin,aglasin (bi yeri agriyorsa baska tabi ) biz kizmayalim...ben sahsen kiziyorum,cok kiziyorum....ama napalim,anlamiyorlar iste....biz de oyle oyle buyuduk diye kendimi teselli ediyorum )))

aynen bende sürekli aglamasına ve uyuturken kızıyorum bazen sonra nasıl bi vicdan azabı nasıl bi üzüntü uurken defalarca özürdiliyorum yavrumdan sanırım bende sinirliyim.6 sene anasınıfı ögretmenligi apıp başkalarının çocuklarına sabredebilirken kendi çocuguma kızmak üzüo beni:43:

bende anasınıfı öğretmeniyim dediniz gibi başkalarının cocuklarına sabır gösterırken kendı cocuguma kızıyorum ve cok uzuluyorum

kızlar troid ölçümü yaptırın doğumdan sonra ortaya çıkabiliyor çünkü.ben de öyle olmuştum bir dönem çılgın gibiydim.bi de sizin bebişlerden bende iki tane vardı kafayı yemiş gibiydim bir ara..meğer haşimato diye bi troid rahatsızlığım varmış.ilacıma başladım düzeldim gerçekten..tabi olmayabilir de ama inanın bizi böyle yapan çoğunlukla hormonlarımız yoksa kıyabilir miyiz masumlara..şimdi ikizlerim 3.5 yaşında ve ben bu kış bilmeden hamile kaldım ne kadar ağladım ne kadar kötü oldum anlatamam..ve çocuklarımdan çıkardım acısını ne kadar bağırdım kızdım..şimdiye kadar yapmadığım şeyleri yaptım..ben kendimi tanıyamıyordum..ilk birkaç ay sürdü sonra geçti şimdi çok iyiyim Allah a şükür.ekimde bebişim doğacak sabırsızlanıyorum..ama biliyorum çoook zor olacak 3 tane çocuk bir tane anne..laftan anlamazlar,duygularımı anlayamazlar ..işte anne olmak çok zor napalım katlanacaz sabredecez..sakin olmaya çalışın..bizim istediğimiz zaman uyumayabiliyorlar,yemek yemiyebiliyorlar..ama onların tek dünyası biziz..kendime de söylüyorum bu lafları sakin... sakin...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cok hareketli ve istahsiz bir kizim var,haliyle gun sonunda bir harabeye donusmus oluyorum.GUn icinde cildiracak gibi hissettigim anlar cok oluyor ama onu azarlamanin ona kizmanin bir faydasi olmayacagini cok iyi bildigimden,sinirim gecene kadar tamamen susuyorum.Hayatini tehlikeye sokacak seyler yapmaya kalkistiginda(prizlere el.aletlere dokunmak gibi) o zaman cok kizgin ve sert bir ses tonuyla HAYIR diyorum ve simdilik sadece cok ciddi durumlarda kizdigim,hayir dedigim icin,ses tonumdaki sertligi anlayabiliyor ve sozumu dinliyor.Biliyorum cok zor ama cocugunuzun hayatini tehlikeye atacak durumlar disinda onlara kizmayin,bagirmayin,azarlamayin,cunku hic bir faydasi yok,bize yasattigi vicdan azabi da cabasi.Ben ogretmenim ve cocuklarim beni kizdirdiklarinda da hemen hepimizin uyguladigi susma taktigini uyguluyorum-duruyorum bir kosede ve uzun bir sessizlige burunuyorum,hem cocuklar bu halimi gorunce susuyorlar hem o arada benim de sinirlerim yatisiyor.Kolay gelsin.

kızlar troid ölçümü yaptırın doğumdan sonra ortaya çıkabiliyor çünkü.ben de öyle olmuştum bir dönem çılgın gibiydim.bi de sizin bebişlerden bende iki tane vardı kafayı yemiş gibiydim bir ara..meğer haşimato diye bi troid rahatsızlığım varmış.ilacıma başladım düzeldim gerçekten..tabi olmayabilir de ama inanın bizi böyle yapan çoğunlukla hormonlarımız yoksa kıyabilir miyiz masumlara..şimdi ikizlerim 3.5 yaşında ve ben bu kış bilmeden hamile kaldım ne kadar ağladım ne kadar kötü oldum anlatamam..ve çocuklarımdan çıkardım acısını ne kadar bağırdım kızdım..şimdiye kadar yapmadığım şeyleri yaptım..ben kendimi tanıyamıyordum..ilk birkaç ay sürdü sonra geçti şimdi çok iyiyim Allah a şükür.ekimde bebişim doğacak sabırsızlanıyorum..ama biliyorum çoook zor olacak 3 tane çocuk bir tane anne..laftan anlamazlar,duygularımı anlayamazlar ..işte anne olmak çok zor napalım katlanacaz sabredecez..sakin olmaya çalışın..bizim istediğimiz zaman uyumayabiliyorlar,yemek yemiyebiliyorlar..ama onların tek dünyası biziz..kendime de söylüyorum bu lafları sakin... sakin...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayy super yaaaa....ikiz annesi oldugun icin coook sanslisin canim...
bende isterdim ikizlerim olsun coook.
yani toplam 3 cocuk istiyorum.
tabi basetmekde zor cocuklarla ama olsunnn ilerde cikaricaz keyfini :)) kalabalik bi aileee....cok severimm ben.
Darisi basima....)))

ben çözümü buldum
hemen şakacıktan ağlıyorum
koşa koşa daha doğrusu hızlıca emekleyerek
ve
anne anne diyerek
yanıma geliyor
:)

Back