Bebeğiniz ne zman döndü

meltem-345

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
128
40
29
Merhaba bebeğim kronolojik 5 buçuk aylık düzeltilmiş 4 buçuk aylık bir kaç kere karın üstünden yüz üstü döndü ama şimdi yapmıyor sizin bebişler ne zaman tam döndü acaba

Merhaba bebeğim kronolojik 5 buçuk aylık düzeltilmiş 4 buçuk aylık bir kaç kere karın üstünden yüz üstü döndü ama şimdi yapmıyor sizin bebişler ne zaman tam döndü acaba
Birkaç kere döndüyse yine döner. Benim 5 aylık döndü. Biraz ortam yaratmak gerekiyor bebeklere. Bol bol karın üstü zaman geçirsin. Bizimkinde babası akşam yatakta oyun yaptı döndüre döndüre, sabah dönmüştü

Evet bende egzersiz yaptıracağım sünnet olmuştu onun iyileşmesini bekledik

Bazı bebekler üşeniyor bence benimki erken döndü ama oturma konusunda son anda oturmaya başladı
Benimkide çok tembel karın üstünü hiç sevmiyor

Benimkide çok tembel karın üstünü hiç sevmiyor
Benimki de sevmiyordu şiödi 9 aylık olacak akışına bırak bebekler inatçı istemediği şeyi asla yapmıyorlar nirden pat diye emekliyorlar yürüyorlar

3 bebeğimde zamanında doğdu Çok ortam yarattım ben bebeklerime sık sık yüz üstü egzersizler yaptiriyordum. 3 bebeğimde 4 aylık dönmeye başladılar yüz üstü. Her bebek aynı olmaz dediğim gibi ortam yaratmak lazim.Hatta 2. Çocuğum döne döne istedigi yere giderdi 4 aylık.

Aynen öyle çok doğru söylüyorsunuzz bir de çevrede dönenleri görünce takılıyor ister istemez aklım

Benimki de sevmiyordu şiödi 9 aylık olacak akışına bırak bebekler inatçı istemediği şeyi asla yapmıyorlar nirden pat diye emekliyorlar yürüyorlar
Evet aniden döner tek bırakma yüksekte diyorlar
yaaa maşallah bende yaptırayım alışcak mecbur karın üstüne

Her bebek farklıdır benim oğlum 3 buçuk aylık döndü 6 ayına girdiği gün desteksiz oturmaya başladı sırt üstü yatarken dönmeye yeltendiginde arkasından hafifçe destek verebilirsiniz böyle böyle öğrenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…