Bebek Beslenmesi bebeğiniz ne kadar mama yiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ta_nem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
464
0
0
İstanbul
benim kızım 7 aylık 1 su bardağına yaıkn yiyor 2-3 saatte bir ya sizinki 6 aylıkken boyu 67 cm kilosu 7.5 ya sizinki? bana ufakmış gibi geliyoır

bu mama hazır maama tahmin ediyorum benim hiç sütüm olmadığı için kızım şuan 2,5 aylık devamlı mama veriyorum ölçü olarak üzerindeki tarifi uyguluyorum120 cc içiyor şuan 3 saat arayla ama az geliyo oranı yükseltmeye başlicam 3 ay olunca.
2.ayda ilosu 5650 grmdı boyuda 59 cm di ama benim kızım 3400 doğmuştu zaten. pek takmamak lazım mış bu boy ve lkiloyu anne ve baba önemliymiş ben pek uzun olmasamda eşim uzun boylu kızım ona çekmiş sanırım hem boyuna hem enine gidiyo

evet canım 3 ay emdi beni sonra sütüm gitti ama benim kızımda 3.750 gram doğdu boyuda 51 cm ilk 2 aylıkken 5 kiloydu spnra kusmalar başladı iştahsızlıklar eşim uzun boylu ama zayıf ona çekti heralde benim kızım şuan 125 ml içiyor sütü

kızım 3 aylık ... yani 85 günlük ...

4 saatte bir 120 cc mama veriyorum...

anne sütü yok malesef...

şimdi okuyunca arkadaşınkini az geldi...

4 gün sonra kontrol var ...1 ay önceki kontrolde 4100 grm dı...55.5 cm boyu vardı...

38. haftada doğum yaptım... 2630 grm doğğdu kızım...

merhaba
seninle ayni gibiyu benim kizimda 3 ay 1 haftalik..ben 3 saatte bir veriyrum..sen 4 saatte birenasil ciktin?? gece uykusu nasil?

merhaba
seninle ayni gibiyu benim kizimda 3 ay 1 haftalik..ben 3 saatte bir veriyrum..sen 4 saatte birenasil ciktin?? gece uykusu nasil?

valla 90 cc veriyodum 3 saatte bir 120 cc çıkınca 1 saat attım zaten mama kutusunun arkasında da öyle tarif ediyor... kızımda hiç huysuzlanmadı...

geceleri genelde 1 defa kalkıyor oda uyur uyanık mamasını veriyorum uykuya devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…