- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
- Konu Sahibi victoryvivi
Merhaba
Doğduğundan beri kucakta uyuyan bebeğim var . Bir sene çok gazlı idi ve gazını çıkartmak için hep kucağa alıp sırtını sıvazladıkca buna alıştı ve sonrasında da böyle devam ettik .
Zaten yatmaktan nefret eden bir bebekti . Memeden uyuyan ya da kucakta uyuyan bebeği yatırdığımda anında gözlerini açardı .
Yatır kaldır , yatır kaldır aylar böyle geçti .
Ancak artık bir buçuk yaşına geldi , 11 kilo oldu
Vücut olarak bitik durumdayım
Ve bebeklikteki gbi kolay da uyumuyor
Huysuzlanıyor , etrafta gördüğü şeyleri istiyor vs vs.
Akşam hep aynı saatte odaya gidiyoruz .
Üstünü giydiriyorum , dişlerini fırçalıyorum .
Yatakta masal okuyorum , hikaye anlatıyorum, yavaş sessiz uykuya sokmaya çalışıyorum ama bana misin demiyor .
Yataktan kaçıyor , ağlıyor , bazen oyun yapıyor iyice coşuyor yatakta .
Sonra kucak istiyor , kucakta geziyoruz yatak istiyor , yatağa geliyoruz geri kucak istiyor .
Sizler bu durumu nasıl aştınız ?
Doğduğundan beri kucakta uyuyan bebeğim var . Bir sene çok gazlı idi ve gazını çıkartmak için hep kucağa alıp sırtını sıvazladıkca buna alıştı ve sonrasında da böyle devam ettik .
Zaten yatmaktan nefret eden bir bebekti . Memeden uyuyan ya da kucakta uyuyan bebeği yatırdığımda anında gözlerini açardı .
Yatır kaldır , yatır kaldır aylar böyle geçti .
Ancak artık bir buçuk yaşına geldi , 11 kilo oldu
Vücut olarak bitik durumdayım
Ve bebeklikteki gbi kolay da uyumuyor
Huysuzlanıyor , etrafta gördüğü şeyleri istiyor vs vs.
Akşam hep aynı saatte odaya gidiyoruz .
Üstünü giydiriyorum , dişlerini fırçalıyorum .
Yatakta masal okuyorum , hikaye anlatıyorum, yavaş sessiz uykuya sokmaya çalışıyorum ama bana misin demiyor .
Yataktan kaçıyor , ağlıyor , bazen oyun yapıyor iyice coşuyor yatakta .
Sonra kucak istiyor , kucakta geziyoruz yatak istiyor , yatağa geliyoruz geri kucak istiyor .
Sizler bu durumu nasıl aştınız ?