Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyuk oglum 37+5 de 3140gr 48cm. Ikizlerim 37+0 da 2800 ve 2850gr 48er cmMerhaba hanımlar.bebeğiniz kaçıncı haftada kaç kilo kaç cm doğdu
Kilo olarak 400 gr az veya cok cikma olasiligi var canim. Boy olarak genelde hemen hemen tutuyo.Maşallah hanımlar.bende 37+3 haftalık hamileyim bakalım kaç kilo doğacak.ultrasonda söyledikleri gibi mi çıkıyor boy kilo
Evet ultrasonda yanılma payını söylüyor doktorlar.bende 36+2 de gitmiştim kilosu 2.815 gr, boyu 51 cm çıkmıştıKilo olarak 400 gr az veya cok cikma olasiligi var canim. Boy olarak genelde hemen hemen tutuyo.
Sezeryan mı normal mi doğduKızım 38+5 de 3300 gr 48 cm doğdu ❤
Sezeryan canmSezeryan mı normal mi doğdu
Maşallah hepsinin de boyu kilosu yerinde darısı başıma inşallah :)39+1 de kız , 3350 g ve 49 cm
39+6 da erkek, 4040 g ve 54 cm
40 da erkek, 3600 g ve 52 cm
Allah bağışlasın, siz tecrübelisiniz bişey sormak istiyorum. Oğullarınız hastane çıkışı seti ya da yenidoğan kıyafetlerini giyebildi mi? 50 cm e göre yapılıyolar ya.39+1 de kız , 3350 g ve 49 cm
39+6 da erkek, 4040 g ve 54 cm
40 da erkek, 3600 g ve 52 cm
Çok yerinde bi soru :) benim bebişte 36.haftada 51 cm di, Yenidoğan kıyafetler olacak mı acaba..yenidoğan 5 takım aldım.3 takım hediye 2 sini de heves ettim aldım:)Allah bağışlasın, siz tecrübelisiniz bişey sormak istiyorum. Oğullarınız hastane çıkışı seti ya da yenidoğan kıyafetlerini giyebildi mi? 50 cm e göre yapılıyolar ya.
Benim kızım şuan 42 cm gözüküyor, uzun boylu olacak gibi, nasıl alışveriş yapmalıyım. Siz doğduklarında ne giydirdiniz?
Kaç haftalık bebiş şuan??Allah bağışlasın, siz tecrübelisiniz bişey sormak istiyorum. Oğullarınız hastane çıkışı seti ya da yenidoğan kıyafetlerini giyebildi mi? 50 cm e göre yapılıyolar ya.
Benim kızım şuan 42 cm gözüküyor, uzun boylu olacak gibi, nasıl alışveriş yapmalıyım. Siz doğduklarında ne giydirdiniz?
Son adete göre 29+0 olduğu gün ultrasonda 30haftaya uyumlu 42 cm 1430 grdı.Kaç haftalık bebiş şuan??
Benim ki de aşağı yukarı aynı haftalarda aynı kilo ve boydaymış şimdi baktım.maşallah diyelim:) bu arada benim ki de erkekSon adete göre 29+0 olduğu gün ultrasonda 30haftaya uyumlu 42 cm 1430 grdı.
Benimki kız :)Benim ki de aşağı yukarı aynı haftalarda aynı kilo ve boydaymış şimdi baktım.maşallah diyelim:) bu arada benim ki de erkek