• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğiniz kaç saat arayla kaç dakika emiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar ; Tam olarak emin değilim ama sizinle paylaşmak istedim. Benim Bebeğimde emmek istemiyordu , emzirmeye başladığımda ağlayıp kafasını geri çekiyordu. Ben Şimdi Bugune kadar 2 saatte 1 emzirmeye çalıştım 10 dakika ile 15 dakika arası. Bugun de kendisi istedi memeyi. Sorun sütün çok olup birden ağzına fışkırmasından kaynalnıyo sanırım bide sıkboğaz etmemeye. Emz,irmeden önce 25 cc falan sağıyorum sütümüm öyle deni,yorum. Günde en az 9 yada 10 kere falan emz,rd,m allaha şükürler olsun 2 haftada fazla kilo almadık geçtiğimiz hafta 200 ilke 250 gr arası aldık bu hafta daha dikkatli oldum bakalım bu hafta kaç gr alacak.

tam 2 aydır bu sorunla baş edİYORUM. 1 haftadır çalışmayada başladım. hala sadece anne sütü veriyorum. formul sadece uyurken emzirmek. başka bi çöümünü bulamadım. yurtdıı yayınları bile takip ettim. bu emmeyi reddetme. katı gıdalara geçerken beslenmeyi reddetmeye dönüşmesin ua edin.
benimki biberonu ağzına bile almıyor. sadece memeden yukuda aldığı süt. 1. ay 1200 , 2. ay 1300 3 ay 600gr 4 ay 400 gr aldı. durum vahim yani. bu y meyve suyu ve yoğurt denemelerimiz sadece kaşıkla ve başarısız luyor.
durum bizde bu .
çözümleri bekliyoruz.

ben ilk başlarda çok ısrarlı davranıyordum 1 yada 1,5 saat gibi zorluyordum çocuğu şimdi 2 saat olmasını bekliyorum ve sonra emziriyorum emz,rmeden öncede pışpışlıyorum gönlünün yapıyorum öyle başlıyorum. benmde araştırmadığım yer kalmadı bide en son araştırmamda besin alerjisinden de olabilirmiş...

ben ilk başlarda çok ısrarlı davranıyordum 1 yada 1,5 saat gibi zorluyordum çocuğu şimdi 2 saat olmasını bekliyorum ve sonra emziriyorum emz,rmeden öncede pışpışlıyorum gönlünün yapıyorum öyle başlıyorum. benmde araştırmadığım yer kalmadı bide en son araştırmamda besin alerjisinden de olabilirmiş...

çok zor gerçekten. sinir falan kalmıyor bende. sen nasıl tahammul ediyon. 1-1,5 saat zorluyorum demişsin. iki emme arasındki süre mi bu. öyleyse iyi

en az 2 saat bekliyorum emzirmek için , 2 saat sonra emiyo 10 ile 15 dk arası. Ama çok zorlanıyorum sinirlerim yıprandı . Üstüne benmki önce nezle sonra öksürük başladı nezleden kurtulduk derken öksürük yapıştı yaa. Bakalım bu ay kaç gr almış . Senin bebek kaç aylık oldu kaç kilo bide ne zamandır emmiyo seni.

Benim Bebiş 10 Günde 300 GR ALMIŞ ....doktor ek gıdayı tavsiye etmedi ısrarla , erken dedi gelişimi iyi dedi...Emmemesinide idrar yolu enfeksiyonuna bağladı. Bugün tekrardan tahlil yapılacak:((

Back