- Konu Sahibi pamukprensler
-
slm aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum,benim kızımda 3,5 aylık 3-4 saat aç kalıyor ve tek göğsümü en fazla 5 dk emiyor,doktorumuz demekki doyuyor dedi.Bu aylarda sütün kalitesi değiştiği için bebek ya emmeyi reddeder yada çok güzel emermiş,bakalım bizimkiler ne yapacak.Ben uyurkende deniyorum saati dolmadan almıyor,ısrar etsem basıyor çığlıgı..napacağım şaşırdım inanın..
bnmki de surekli mememde uyuyor sakinleşiyor çekince kızıyor..3 saatte bir mama deniyorum doymuyord diye bagırıyor istemiyor doktor 1 aylıkken ek olarak mamaya baslattu...30 ml ancak içiyor bu ara ben de gdnce doktora soracagım...kilo alımları normaleyvahedigeldismilemerhaba arkadaşlar bebğim 1 hafta sonra tam 3 aylık olacak emmede problem yaşıyoruz. bu ay kilo alımı çok az emmek istemiyor 3 saatte 1 emiyor o da tek göğüs ve 5 dk.ne kadar zorlasamda ağlıyor almıyor bırakacak diye çok korkuyorum.aslında biberonla da sağıp vermek istiyorum alışsın çünkü 2 ay sonra çalışmaya başlıycam.ne yapıcam bilmiyorum lütfen yardım edin..eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?