bebegınız kaç aylık doğdu?

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
selam bayanlar ben 8 bucuk aylık hamıleyım doktor 15 gun sonra doğum yaparsın dedi...
acaba dıyorum tam 15 gun surermı yoksa daha yakın zamandamı gelır?
kızım olacak ınşallah.. sizce heran hazırlıktamı olmam lazım?
korkuyorum aniden sancım gelecek dıye

Benim ikisinde de muhtemel doğum tarihini 3 gün geçti. Yani 41.hafta doğdular.
Stres yapma, hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

her bebek tam zamanında doğacak diye birşey yok..benim ilk cocugum 37+4 ikincisi 39 haftalık doğdu...
valizini hazirlamadiysaniz hemen hazırlayın..

canım benim yaa aniden sancın gelmeyecek önce adet sancıısı gibi başlayacak daha sonra şiddetlenecek benimde az kaldı biliyorsun ben heran tetikteyimm
eğer ki su gibi birşey gelirse bak az da olsa bazıları akıntı sanıyor akıntında beraber hafif kan gelirse yada yemeklerden sonra beebeğin hareketlerinde az alma yada hareket etmeme gibi şeyler olursa hemen doktora git bunlar da bir belirti dün ben isal oldum hemde şiddetli bu da bir belirtiymiş eşim söyledi herkesin belirtisi farklı oluyorr şu an bende tetikteyim valla inşallah sağlıkla çocuklarımıızı dünyaya getiririz

bu gece hazılıycam :)

bu arada çantanı hazır tut ben 35inci haftamda hazırladım her an herşe olabilir canım benim hazırla yani koyacakların konusunda buradan bilgi al ama göğüs ucu kremini unutma çocuğa fazla zıbın al hastane setini iki tane koy ve bol miktarda çocuğa ağız mendili koy daha çok beebk önemli yani biberon unutma emzikte al mama bile alabilirsin sütün hemen gelmiyebilir belki hastane versin istemezsin ama her ihtimali düşün kendine bol çamaşır koy göğüs pedlerini de unutma hı birde çocuğa pişik kremini unutma canım

tşk ederım cnm sen baya tecrubelısın :) dun gece korktum gece cok kotuydum ama gecti sımdı ıyıym.

Bana daha Cook var henüz 4 aylik hamileyim ama zaman cabuk geciyor kizlar Allah sag saglim saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip Etsin insallah:)

benim 41hafta 6 gündüherkesin aynı olmuyor ama galiba insan hissediyor ben o gün belki dogum yaparım diye hiç bişey yemedim korkuyodum lağma yaparlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…