Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlar bebeğiniz yeni doğduğunda kaç ml'lik biberonlar kullandınız ? ve hangi marka ? en çok kaç ml'lik hangi marka biberonu kullandınızz ?
ben daha doğum yapmadım ama araştırıyorum ne alsam diye.ancak küçük büyük o kadar çok çeşit varki hiç bilemedim hangisini
alsam tecrübelerinizde yola çıkarak bilgi verir misinizz
Kızlar bebeğiniz yeni doğduğunda kaç ml'lik biberonlar kullandınız ? ve hangi marka ? en çok kaç ml'lik hangi marka biberonu kullandınızz ?
ben daha doğum yapmadım ama araştırıyorum ne alsam diye.ancak küçük büyük o kadar çok çeşit varki hiç bilemedim hangisini
alsam tecrübelerinizde yola çıkarak bilgi verir misinizz
doğduğunda ilk NUKun first choice silikon emzik 120ml cam olanı aldık.. sonra o yetmemeye başlayınca yine cam olanını ama 240ml olana geçtik yine NUK.. daha sonra 300ml PP olana geçtik.. hep NUK kullandık, çok da memnunuz.. ucundaki biberon emziğimiz hep silikon oldu ve 1 numara.. 2 numaraya hiç geçmedik.. doktorumuz da böyle önerdi..
başlarda 30-40 ml veriliyor küçük şişe ile daha rahat oluyor.. nuk tercih edersen mutlaka likit biberon temizliyicisini de al derim.. bitkisel bir ürün.. özellikle biberon ucunu çok iyi temizliyor.. sevgiler..
ben neredeyse her markayı denedim diyebilirim,wee baby, bebedor,nuk,philips avent,dr. browns..
dr browns daha bebek mamayı içerken gaz çıkarttırıyor çok güzel bir ürün.ama aparatları çok ve temizligi zor.
wee ve bebedor u cam oldukları için tercih etmiştim dogum yaptıgımda.tabii ki 125 ml olanlarını.ne marka olursa olsun küçük boy al öncelikle.
ama ben sana aventin yenidogan setini tavsiye ederim.içinde küçük boy büyük boy biberonlar bir emzik temizleme fırçası vs. var. ben aventte karar kıldım tavsiye ederim.
ben neredeyse her markayı denedim diyebilirim,wee baby, bebedor,nuk,philips avent,dr. browns..
dr browns daha bebek mamayı içerken gaz çıkarttırıyor çok güzel bir ürün.ama aparatları çok ve temizligi zor.
wee ve bebedor u cam oldukları için tercih etmiştim dogum yaptıgımda.tabii ki 125 ml olanlarını.ne marka olursa olsun küçük boy al öncelikle.
ama ben sana aventin yenidogan setini tavsiye ederim.içinde küçük boy büyük boy biberonlar bir emzik temizleme fırçası vs. var. ben aventte karar kıldım tavsiye ederim.
canım aventin yenidoğan seti iyi. bir de yenidoğan natural biberonu çok iyi. hem koliğe karşı u an en etkili biberon, içinde çiftli bir valf sistemi var, havayı biberona gonderiyor bebişe değil, hem de aynı anne memesi gibi. çok doğal hem çekişi hem şekli şemali. bence o da bulunmalı. bir de temizliği çok kolay çünkü çok geniş. cam istersen camı da var, plastiği de. en ufak boy alıcan, tek delik emzikli.
gaz sancısı çekmemesi için en iyisi dr browns. ilk 4 ay 120 cc lik olan yetiyor, ben dar ağız doğal akış almıştım. sonra dar ağız 240 aldım ama pişman oldum, büyüdüğünde geniş olan daha mantıklı oluyor