Bebek Beslenmesi bebeğiniz gece uyurken kaç saatte bir uyanıyor?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar masallah deyın bence bırbırınıze.benım oglum da gace blr kere uyanıyordu gecen hafta gorumceme dedım gece yarılarına kadar uyutamıyorum. Uyuyunca da yarım saatte uyanıyor. Herkese demeyın sızde.

benım kızımda 3 aylık yaklasık 1 aydır gece 5 6 saat delıksız uyuyo gece 12 gıbı yatıyoruz bazen 5 te bazen 6 da kalkıyo saat 7 ye kadar uyudugu bıle oldu emzırıp yatırıyorum sonra 2 3 satate bır kalkıyo kendımı sanslı sayıyorum ılk aylarda o uyanmasada 2 saatte bır kaldırıp emzırıyodum sonra ona alısmıstı kendı kendıne hep 2 saatte kalkmaya basldı onu asmak ıcın gunduz 3 saat bekledım emzırmeden aglıyosa verıyodum tabi zamanla arayı actım gece uzun uzun uyuma basladı ...

geç sorulmuş bir soru belkide ama benim oğlumda saat başı kalkıp emmek istiyor bazen 2 saatte bir siz gündüz emzirme arasını uaztınca gecede öylemi oldu?

aaah ahh benim de bebeğim 4 aylık olana kadar gecede 1-2 kez kalkar emer uyurdu. sonra kendi kendine uyumayı öğrensin diye uyku eğitimine başladık ondan sonra çocuk uyumuayı öğrenemedi yada biz öğretemedik ve artık geceleri sayısız kere kalkıyor. diş çıkarmaya başladı ondan mı bilmem ama eğitim yüzünden olduysa diye çok suçluyorum kendimi..

Back