Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya ne kadarlık sizin bebişler bizde aynı sorunu yasıyoruz kızım üç buçuk aylık ve beni emmek istemiyor ne yapacağımı sasırdım..ayakta emzirmeye calışıyorum bazen ama ağırlastıkca o da zor oluyor![]()
emmeme yememe problemleri hep bu dönemde başlıyor galiba .benimki 3 aylıkken başladı ve hala devam ediyor.bir ara uyurken besledim bu biraz devam etti artık uyurken yemiyor onuda anladı herhalde yemiyor artık.az yiyip bırakıyor.yalancı memeyi veriyom şapşup emiyor sinir ediyor beni. sen uykuluyken yada uyurken emzirmeye çalış belki emer bir süre böyle idare edersiniz
aynı dertten muzdaribiz desene..seninki kaç aylık peki??uyurken emziriyorum o zaman pek anlamyor gibi ama uyanıkken bi şeyler oluyor emsin diye sekilden sekile giriyorum yadediğin gibi emziğini verince sapur supur haikaten insan sinir oluyor..
evet canım benimki 4 aylık oldu iki aydan beri var bu problem giderek arttı bende yesin diye uyutup yedirdim şimdi onuda anladı cadı çok yemiyor uykusunda.ek gıdalarada başladık zaten uyanık yemesi gerekiyor ek gıdalarıda çok sevmedi iştahla yemiyor ıkına sıkıla. çok zormuş bu annelik ya
benim kız doğduğundan beri geceden sabaha kadar en az 4 en fazla 10 kere kalkar
bazen saat başı bazen 2 bazen 3 saatte bir
şimdi 8. aya girdik ama hala böyle
aç desem değil tıka basa yediriyorum yatmadan önce deliksiz uyusun diye ama yok yok
düzenli uykuyu unuttum zaten de doya doya aralıksız bi kaç saat uyumayalı çok oluyo
canım ya bende anne olunca annemin kıymetini daha bi anladım sanki..bizde mamaya basladık ama günde bir kez vermeye calışıyorum beni çok bunaltırsa veriyorum...hangi mamayı veriyorsun ben milupa ama çok söylentiler var mama konusunda da o yüzden ah emseler keske ya...hayırlısı bakalım hepimizin yavruları için..
bende aynen annemin kymetini daha çok anladım ben çalışmaya başladım şimdide annem kızıma bakıyor onun hakkını ödeyemem valla.allah annemden razı olsun.ben beblac veriyorum milupa ile başladık çok gaz yaptık confirmil falan yedik iştahsızlığı başlayıncada milumil bebelac yedik şimdi bebelac yiyoruz.bizim doktorumuz hepsi aynı dedi mamaların.seninki biraz emiyormuş ne güzel benimki hiç emmedi cadı.
eh şimdilik emzirmeye calışıyorum işte ayakta atlayarak zıplayarak:)nereye kadar gidecek bakalım hayrlısı...allah annelerimizi basımızdan eksik etmesin..hakları ödenmeeez...senn de ilk çocuk mu canım?
canım ek gıdaya neyle basladınız peki?sadece mama yemiyordur değil mi??amin canım inşallah emmeyedevam eder.evet ilk çocuk benimkide .
canım ek gıdaya neyle basladınız peki?sadece mama yemiyordur değil mi??
elma armut suyu ve yoğurtla başladık.kaşık mamasıda yiyor.öğlenleri diğer zamanlarda devam sütü.öğün oluşturamadık daha biz.bu gidişlede oluşacağı yok zaten
gerçekten sabır işi bu iş..Allah kolaylığını verir inşAllah..bende yavas yavas elma suyu vermeye baslim bari..
benım kızımda 3 aylık yaklasık 1 aydır gece 5 6 saat delıksız uyuyo gece 12 gıbı yatıyoruz bazen 5 te bazen 6 da kalkıyo saat 7 ye kadar uyudugu bıle oldu emzırıp yatırıyorum sonra 2 3 satate bır kalkıyo kendımı sanslı sayıyorum ılk aylarda o uyanmasada 2 saatte bır kaldırıp emzırıyodum sonra ona alısmıstı kendı kendıne hep 2 saatte kalkmaya basldı onu asmak ıcın gunduz 3 saat bekledım emzırmeden aglıyosa verıyodum tabi zamanla arayı actım gece uzun uzun uyuma basladı ...
benim oğlum da maşallah beni hiç uykusuz bırakmıyor:):)4 aylık yeni oldu 2.5 aylıkken 12 gibi uyur sabah 6 gibi kalkardı açıktığı içinn şimdide saat 1 gibi uyuyoruz beni emiyo mamada veriyorum ..sabah 8 .9 gibi kalkıyo tekrar emiyo mamasını yiyiyo yatıyo 10 gibi öğlen 12 gibi kalkıyoo sonrasında uykuları hep 1 saat falan ama gece uyumayı seviyor oğlum benim:):):)bencede mama veya sütünüzü zamana bölünn kızlar bu çok önemli ben öyle ayarladım ve çokta rahatım ama bebeklerdende kaynaklanıyoo kimi bebek hiç uyumuyooo biz şanslı anneleriz ...