Bebek Beslenmesi bebeğiniz gece uyurken kaç saatte bir uyanıyor?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
ve her uyandığında emziriyor musunuz, ya da uyuması için herhangi bir şey mi yapıyorsunuz? benim oğlum en genelde 3 saatte bir uyanıyor emzirip uyutuyorum.ama bazı bebekler deliksiz uyuyomuş. kafam karıştı :uhm:

cnm ben piraye yi senin bebeğin kadarken 2 saatte bir saati kurup kaldırıyodum emzirmek için kendisi uyanmıyordu o aydaki bebeklerin mideleri 2-3 saatte boşalır demişti hemşire ama şimdi tam tersi ben uyandırmasamda o uyanıyo geceleri 1 veya 2 defa , emip uyuyo hiç uyanmadığıda oluyo tabi

2 saat arayla uyanıyo cadı kurulu saat gibi 2 saat içindede üstünü açtı üzerini ört aman öksürdü hapşurdu üşüdümü acaba derken sabah oluyo hemen zombi gibi geziyorum ortalarda

kızım ayın 15 inde 5 aylık olacak yaklaşık 2 aydır kendi odasında yatırıyorum gece bir kez saat 3 ile 5 arası uyanıyo sonrada 7 bazen 8 de kalkıyo
ama bizim odamızda beşiğinde yatarken sağolsun babası çok yorgun olduğu zamanlarda birascık horlardı ve bizim kız hep kıpır kıpır saat başıda uyanırdı ama şimdi çok şükür odasına alıştıda kızımda bende rahat ettik

benim bebeğim 1 kere kalkıyor gece 4 de sütüm olmadığı için 90 lık mama veriyorum biraz sallıyorum hemen uyuyor ama ne zaman deliksiz uyuyacak merak ediyoum

benim bebeğim 1 kere kalkıyor gece 4 de sütüm olmadığı için 90 lık mama veriyorum biraz sallıyorum hemen uyuyor ama ne zaman deliksiz uyuyacak merak ediyoum

wallahi bu sorun süperdi canımmm
ne zaman deliksiz uyuyacaklar
tecrübeliler diyiversin gayrimafoldumben

benım kızımda 3 aylık yaklasık 1 aydır gece 5 6 saat delıksız uyuyo gece 12 gıbı yatıyoruz bazen 5 te bazen 6 da kalkıyo saat 7 ye kadar uyudugu bıle oldu emzırıp yatırıyorum sonra 2 3 satate bır kalkıyo kendımı sanslı sayıyorum ılk aylarda o uyanmasada 2 saatte bır kaldırıp emzırıyodum sonra ona alısmıstı kendı kendıne hep 2 saatte kalkmaya basldı onu asmak ıcın gunduz 3 saat bekledım emzırmeden aglıyosa verıyodum tabi zamanla arayı actım gece uzun uzun uyuma basladı ...

cnm daha cok kucukler zaten 3 aylık olan bebsılerın en fazla uyudugu saat 6 7 saat zaten aclıga okadar dayanabılıyor kuzular inşallah 6 7 aylıktan sonra ek besınlerınde faydasıyla daha uzun uyurlar..

benmki 5aylık en az 2, bazen 3 4 5 6...yani çoook kalkıo aç olduunu da sanmıorum havalar ısındıından beri arttı kalkışı, sıcaktan uyuyamıo incecik üstü, çarşaf örtüorum yinede terlio

deliksiz uykuuuuuu......ah ah ne kadar özledim uyumayı...oğlum 5,5 aylık ve biz her gece 1,5saatte bir emmek için kalkıyoruz..gerçi emip hemen uyuyo ama benim uykum çoktaaaan aralanıyo :(

benim oğlum 2 aylık gece deliksiz 5 saat uyuyo emiyo emerken uyuya kalıyo maşallah diyiimde nazar değmesin ama gündüz uykuları değişiyo bazen uyuyo bazen uymuyo belli olmuyo keyfine göre

ahhh canlarım nerde bizde oyle deliksiz uyku ya ben gece 2 sefer kalkmasınada razıyım ama nerde yarım saat en fzala 1 saatte bir kalkıyo benim yaramaz ben yanında olursam uyuyo olmazsam uyumakta zorlanıyor suan 6 aylık ve 3 ayından ber i kendi odasında yatıyor bebekken de asla yanıma alıstırmadım yatma konusunda fakat bu aralar surekli beni istiyor yanındaa valla yatak odasıyla bebk odası arsında yarım saatte bir mekik dokuyorum cok zor durumdayım ya

ahhh canlarım nerde bizde oyle deliksiz uyku ya ben gece 2 sefer kalkmasınada razıyım ama nerde yarım saat en fzala 1 saatte bir kalkıyo benim yaramaz ben yanında olursam uyuyo olmazsam uyumakta zorlanıyor suan 6 aylık ve 3 ayından ber i kendi odasında yatıyor bebekken de asla yanıma alıstırmadım yatma konusunda fakat bu aralar surekli beni istiyor yanındaa valla yatak odasıyla bebk odası arsında yarım saatte bir mekik dokuyorum cok zor durumdayım ya

cnm ya benimkide öle..hiçsekme yok her 1,5 saatte bir kalkıyoruz..üstelik ağlayarak uyanıyo..bazen emiyo bazense kucağıma almamla susuyo yatağına yatırınca tekrar ağlıyo..sanırım benimkide iice alıştı bana ama ben inatla yanıma yatırmıcam..sonra iice alışırda hiç ayıramam die korkuyorum..CADIARZU

arkadaşlar 2.5 senedir deliksiz uyku uyumayı öyle özledimki...kızım 2.5 yaşında...bende sizin gibi hala bekliyorum ne zaman deliksiz uyuyacak bu çocuk diye...sadece uyansa sorun değilde ortalığı yıkar gibi ağlamaları sinirlerimi altüst ediyor..ben hala umutla bekliyorum kızımın mışıl mışıl uyuyacağı geceleri......

benim kızımda hiç kalkmıyor benimkinde beslenme sorunu var. Doktor 5 saati geçmesin diyor sürekli nöbet halindeyim ha şimdi emer şimdi emer ama emmiyor en son 22.00 da 1 dk emiyor sabah 7 kalkıyor çok üzülüyorum aç aç yatıyor bunalıma girdim dr götürcem tekrar memeyide 1 kere emmiyor artık.

benim kızımda hiç kalkmıyor benimkinde beslenme sorunu var. Doktor 5 saati geçmesin diyor sürekli nöbet halindeyim ha şimdi emer şimdi emer ama emmiyor en son 22.00 da 1 dk emiyor sabah 7 kalkıyor çok üzülüyorum aç aç yatıyor bunalıma girdim dr götürcem tekrar memeyide 1 kere emmiyor artık.

canım bende aynı durumdayım benimki emmedi biraz sağdım verdim 2 haftadırda sütüm kesildi mama veriyorum.benimki uyanıyor 3-4 saatte bir ama yemiyor 120 yemesi gerekirken 50-60ml bazen 10 ml yiyip uyuyor buda beni delirtiyor doktora götürdüm bişeyi yok dedi napacağım bilmiyorum geçen ay daha iyiyidi bu ay dahada abarttı.ek godalrada başladık şaşırdım iyiyce ne yapcağımı.bakalım bu ayki ilo artışı ne olacak

kızlar ya ne kadarlık sizin bebişler bizde aynı sorunu yasıyoruz kızım üç buçuk aylık ve beni emmek istemiyor ne yapacağımı sasırdım..ayakta emzirmeye calışıyorum bazen ama ağırlastıkca o da zor oluyor:(

Back