• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğinin suyu az olupta normal--zamanında doğum yapabilen var mı?

symmm

Yine yeniden… Umutla♥️
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
1.824
1.060
333
bugün kontrolüm vardı suyun sınırda dikkat etmezsen 1-2 haftaya kadar bebeği almak zorunda kalacağız dedi doktorum... özel bir hastahaneye gidiyorum içime şüphe düştü başka bir hastahanede başka bir doktora daha göründüm oda aynı şeyleri söyledi bu durumda olupta zamanında doğum yapabilen var mı?

Allah cc yardimciniz olsun korktuklainizla imtehan etmesin (amin)

benim ikinci kizimda ayni sorunu bende yasadim size tavsiyem bol bol su icin ve dinlenin en azindan bende öyle yaptirdi burdaki doktorlar ...

ve zamaninda dogdu bebegim

anlamadigim bir konuda suyun az olmasi artik bebegi erken alma vesilesi olmuyor en azindan burda bu sekilde
en kötü ihtimal doktorlar bebegin suyunu cogaltiyolar ...

SIKMAYIN caninizi dedigim gibi bol bol su icin dinlenin gerisi Allah kerim .

Son düzenleme:
Allah cc yardimciniz olsun korktuklainizla imtehan etmesin (amin)

benim ikinci kizimda ayni sorunu bende yasadim size tavsiyem bol bol su icin ve dinlenin en azindan bende öyle yaptirdi burdaki doktorlar ...

ve zamaninda dogdu bebegim

anlamadigim bir konuda suyun az olmasi artik bebegi erken alma vesilesi olmuyor en azindan burda bu sekilde
en kötü ihtimal doktorlar bebegin suyunu cogaltiyolar ...

SIKMAYIN caninizi dedigim gibi bol bol su icin dinlenin gerisi Allah kerim .

Allah razı olsun cevabınız rahatlattı beni.. doktorum banada dinlen ve bol su iç dedi... ama su alt seviyede artık azalmaması gerekiyor yoksa bebek sıkıntıya girer dedi... ilk gebeliğim çok şükür rahat bir hamilelik yaşadım inşallah devamıda rahat geçer... dilekleriniz için çok teşekkür ederim..

bugün kontrolüm vardı suyun sınırda dikkat etmezsen 1-2 haftaya kadar bebeği almak zorunda kalacağız dedi doktorum... özel bir hastahaneye gidiyorum içime şüphe düştü başka bir hastahanede başka bir doktora daha göründüm oda aynı şeyleri söyledi bu durumda olupta zamanında doğum yapabilen var mı?

canım benim 2,5 aylık bir kızım var, doktorum bana da öyle demişti, korkma bişey olmaz demişti, bol su içip dinlenmiştim, korkma yani, 38+4 haftada alındı bebeğim ve de bişey olmadı çok şükür

canım benim 2,5 aylık bir kızım var, doktorum bana da öyle demişti, korkma bişey olmaz demişti, bol su içip dinlenmiştim, korkma yani, 38+4 haftada alındı bebeğim ve de bişey olmadı çok şükür

inşallah sağlıklı birşekilde bizde görebiliriz kızımla o haftaları ... çok teşekkürler cevabınız için:46::16:

benim 23. haftadan itibaren suyum hep azdı sınırdaydı o haftan beri hep bir tehlike altındaydık dr bana erken alınma tehlikesinin olabileceğini söyledi ama çok şükür 39+0 haftasında doğumum oldu yapman gerekenleri dr söylemiştir zaten en önemlisi moral ve dinlenme suyunuda ihmal etme allahın izniyle bi sorun olmaz inşallah

benim 23. haftadan itibaren suyum hep azdı sınırdaydı o haftan beri hep bir tehlike altındaydık dr bana erken alınma tehlikesinin olabileceğini söyledi ama çok şükür 39+0 haftasında doğumum oldu yapman gerekenleri dr söylemiştir zaten en önemlisi moral ve dinlenme suyunuda ihmal etme allahın izniyle bi sorun olmaz inşallah

inşallah bizde görebiliriz normal doğum tarihimizi çok teşekkürler

Back