• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinin peşinden pencereden atlamıştı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$turkiye-o-anneyi-konusuyor-3973139.Jpeg
$turkiye-o-anneyi-konusuyor-3973119.Jpeg

Ordu’nun Perşembe İlçesi’nde pencereden düşen ve Ordu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım servisinde tedavi gören 2 yaşındaki Aras Özbek, sedye ile röntgen çekimine götürüldü.
Röntgeni çekildikten sonra Aras bebek tekrar yoğun bakım servisine gönderildi. Sedyenin başından tutarak örtüyü kaldırıp çocuğuna bakan anne Aylin Özbek’in de oldukça bitkin olduğu gözlendi. Aras bebeğin 72 saat süreyle yoğun bakım servisinde tutulacağı da öğrenildi.
OĞLUNUN PEŞİNDEN ATLAMIŞTI

Söğütaltı Mahallesi'nde 4 katlı binanın 3 katında, odasında oynayan 2 yaşındaki Aras Özbek, açık kalan pencereden bakmak isterken aşağı düştü.

Oğlunun düştüğünü gören anne Aylin Özbek (26), panikle peşinden atladı. Beton zemine düşen anne ve oğlu yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine anne ve oğlu 112 Acil Servis ekipleri tarafından Ordu Devlet Hastanesine kaldırdı.

Olayı gören vatandaşlar, çocuğun düştükten sonra annenin panik yapayarak pencereden atladığını söyledi.

Anne Aylin Özbek'in eşinin, iş nedeniyle Ankara'da olduğu, 6 yaşında bir çocuğunun daha bulunduğu ve olay sırasında okulda olduğu öğrenildi. milliyet

bu da çok etkileyici bir haber, gözünü kırpmadan peşinden atlamış, belki tutarım diye düşündü, sarılırım zarar görmez düşerken diye düşündü belki, inşallah sağlığına kavuşur

Son düzenleme:
Anne olmak tarif edilemez... :16: Gözünü kırpmadan atlamış. Helal olsun diyorum. :53:
Acil şifa versin anne ve bebişine. :16:

Ordu’nun Perşembe İlçesi’nde pencereden düşen ve Ordu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım servisinde tedavi gören 2 yaşındaki Aras Özbek, sedye ile röntgen çekimine götürüldü.

Röntgeni çekildikten sonra Aras bebek tekrar yoğun bakım servisine gönderildi. Sedyenin başından tutarak örtüyü kaldırıp çocuğuna bakan anne Aylin Özbek’in de oldukça bitkin olduğu gözlendi. Aras bebeğin 72 saat süreyle yoğun bakım servisinde tutulacağı da öğrenildi.

OĞLUNUN PEŞİNDEN ATLAMIŞTI

Söğütaltı Mahallesi'nde 4 katlı binanın 3 katında, odasında oynayan 2 yaşındaki Aras Özbek, açık kalan pencereden bakmak isterken aşağı düştü.

Oğlunun düştüğünü gören anne Aylin Özbek (26), panikle peşinden atladı. Beton zemine düşen anne ve oğlu yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine anne ve oğlu 112 Acil Servis ekipleri tarafından Ordu Devlet Hastanesine kaldırdı.

Olayı gören vatandaşlar, çocuğun düştükten sonra annenin panik yapayarak pencereden atladığını söyledi.

Anne Aylin Özbek'in eşinin, iş nedeniyle Ankara'da olduğu, 6 yaşında bir çocuğunun daha bulunduğu ve olay sırasında okulda olduğu öğrenildi.

ay çok duygulandım:5:allahım kimseye evladının derdini göstermesin:5:

hamileyken ve bebek doğduktan sonraki altı ay boyunca bu olayın kabusunu gördüm hemen hemen hergece.Allah anne ve çocuğuna acil şifalar versin.rüyada bile bu olayı yaşamak bu kadar korkunçken gerçeğini düşünemiyorum bile.....

Çok duygulandım. Annelik duygusu böyle birşey işte.
Rabbim bebeğine acil şifalar versin inşallah..

Ben sulu göz okumasaydim keske bu haberi. :43::43:
26 yasinda genc bir anne, bebegi de cok tatliymis ya, insallah eski sagligina geri kavusur.
Evlat sahibi olmak baska bir duygu olmali...:43:

Bu sabah haberlerde izledim olayı, komşulardan birinin söylemine göre kadıncağız yavrusu düşünce tutabilirim diye düşünüp atlamış:50:
Annenin sadece ayağı zedelenmiş ama Aras bebeğin kafatasında ve vücudunda kırıklar varmış, Allah'ım annesine bağışlasın minik Aras'ı:nazar::nazar:

Rabbim şifa versin her ikisine de , bebeği annesine bağışlasın , annesini bebeğine .

Çok fena oldu içim , okumamıştım bu haberi ben .

Oğlum 2 yaşlarındaydı , bir anda evde bulamadım onu . Belki sadece 30 saniye sürdü o odadan o odaya koşmam , seste vermiyor . Fırladım balkona aşağıya baktım , o anki ruh halim akıl gitmesi gibi bir şeydi .

Saklanmış benden perdenin arkasına meğerse .

Benim o 30 saniyede aklım gitmişti yerinden , düşünemiyorum bu anneyi . Allahım ya ellerini öpesim geldi Aylin annenin .

rabbim ikisinede acil şifalar versin ilk okuyunca içim kıyıldı Allahım hiç kimseyi evlat acısıyla sınamasın:43:

çok duygulandım
nasılda tatlı bir bebekmiş
Allahım hiçbir anneye evladının acısınıı göstermesin
tez zamanda tüm hastalar şifa bulsun

$bakan-dan-mucize-anneye-telefon-3978644.Jpeg

Ordu’nun Perşembe İlçesi’nde 4’üncü kattan düşerek ağır yaralanan 2 yaşındaki Aras Özbek, annesinden sonra bugün de oyuncaklarına kavuştu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam ise ’mucize anne’ olarak adlandırılan Aras bebeğin annesi Aylin Özbek’i telefonla arayarak ’geçmiş olsun’ dileklerinde bulunup moral verdi. Ülkenin çeşitli yerlerinden genç kadına çiçekler gönderildi

ÇOCUĞUNUN PEŞİNDEN PENCEREDEN ATLADI

Geçen perşembe günü evde oyun oynarken açık olan pencereden düşerek ağır yaralanan Aras Özbek’in sağlık durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor. Düşen çocuğunun peşinden kurtarmak için atlayan ve yaralanarak hastaneye kaldırılan anne Aylin Özbek’in sağlık durumunun da iyi olduğu bildirildi. Aylin Özbek’e ülkenin dört bir yanından çiçek ve mesajlar gelmeye başladı. Ordu Devlet Hastanesi’nde gözetim altında tutulan genç kadın da bugün tahliye oldu. Aras bebeğin doktoru Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Niyazi Kalyoncu, "Aras bebeğin sağlık durumu iyiye gidiyor. Genel durumu gayet iyi. Yemeğini yiyor, içiyor. Bugün kendisine oyuncaklarını verdik, artık oyuncaklarına da kavuştu. Sağ ayak kaval kemiğinde kırık var. Kırığı için Pazartesi günü ortopedi tekrar bakacak. Şuuru açık, konuşup yatağının üzerinde oyuncaklarıyla oynuyor" dedi.

Taburcu olan Aylin Özbek’in refakatçı olarak Aras bebeğin yanında kaldığını da belirten Dr.Kalyoncu, "Anne bebeğine refakat ediyor. Onun da sağlık durumu gayet iyi. Aras bebeğin servisine aile bireyleri dışında kimseyi almıyoruz. Enfeksiyon açısından ve kalabalık olmaması için ziyaretçi yasağı var. Bebeğimizin durumu böyle giderse 3-4 gün içinde taburcu edeceğiz. Ciddi kırıklar var ama bu bir mucize. Taburcu olunca evde yine takibimiz altında olacak" diye konuştu.

BAKAN İSLAM, ’MUCİZE ANNE’Yİ ARADI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam da mucize anne Aylin Özbek’i telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunup Aras ile kendi sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Bakan İslam’ın daha sonra da anne ve bebeğin doktorlarıyla görüştüğü belirtildi. Aras bebeğin tedavi gördüğü Ordu Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi servisindeki odasına ise Türkiye’nin birçok yerinden ’Aras bebek ve yılın annesine geçmiş olsun’ yazılı çiçekler gönderildi. Çiçeklerin bir kısmı odanın kdışına konulurken, genç kadını ve ağlunu ziyaret gelen bir çok kişi de ziyaretçi yasağı nedeniyle görüşemeden döndü. milliyet

çok sevindim, kurtulmuşlar ana-oğul:13::13:

Ordu'da önceki gün dördüncü kattaki evinin penceresinden düşen 2 yaşındaki Aras'ı yakalamak için peşinden atlayan anne Aylin Özbek, sağ sağlim oğluna kavuştu

Mucize anne ve oğlunun mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Ordu Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr.Dr. Niyazi Kalyoncu, Aras bebeğin 60 saat sonra yoğun bakım servisinden çıkarak beyin cerrahi servisine yatırıldığını, bir hafta sonra taburcu edilebileceğini söyledi.

Ordu'nun Perşembe İlçesi'nde evde oyun oynarken geçen perşembe günü açık olan pencereden düşerek ağır yaralanan Aras Özbek'in sağlık durumu her geçen gün daha da iyiye gidiyor.

Düşen çocuğunun peşinden kurtarmak için atlayan ve yaralanarak hastaneye kaldırılan anne Aylin Özbek'in sağlık durumunun da iyi olduğu bildirildi. Aras bebek ise 60 saat sonra bugün yoğun bakımdan çıkarak beyin cerrahi servisine götürüldü. Anne Aylin Özbek, çocuğunu kucağına alıp dua etti.

Aras bebeğin doktoru Beyin ve Sinir Cehrahisi Uzmanı Opr.Dr. Niyazi Kalyoncu, "Bebeğimizin sağlık durumu her geçen saat daha da iyiye gidiyor. Vücudunda ezilme ve kırıklar var. Kafatasında 2 tarafta ve sağ kaval kemiğinde kırık var. 60 saat sonra yoğun bakım servisinden çıkartıp normal servise yatırdık. Sağlık durumu gayet iyi" dedi.
Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener de Aras bebeği hastanede ziyaret ederek ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Şener, Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr. Hasan Öztürk ve Doktor Niyazi Kalyoncu'dan bebeğin sağlık durumuyla ilgili de bilgi aldı.

Aras bebeğin babası Müslüm Özbek, ziyaretinden dolayı Milletvekili Şener'e teşekkür ederken, "Allah korudu çok şükür, arkadaşlar başka açıklama yapmak istemiyorum" dedi.

Aras bebeğin servise geçmesinden sonra haberi basından duyan vatandaşlarda hastaneye 'geçmiş olsun' çiçekleri göndermeye başladı.

Ordu'da önceki gün dördüncü kattaki evinin penceresinden düşen 2 yaşındaki Aras'ı yakalamak için peşinden atlayan anne Aylin Özbek, sağ sağlim oğluna kavuştu

Mucize anne ve oğlunun mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Ordu Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr.Dr. Niyazi Kalyoncu, Aras bebeğin 60 saat sonra yoğun bakım servisinden çıkarak beyin cerrahi servisine yatırıldığını, bir hafta sonra taburcu edilebileceğini söyledi.

Ordu'nun Perşembe İlçesi'nde evde oyun oynarken geçen perşembe günü açık olan pencereden düşerek ağır yaralanan Aras Özbek'in sağlık durumu her geçen gün daha da iyiye gidiyor.

Düşen çocuğunun peşinden kurtarmak için atlayan ve yaralanarak hastaneye kaldırılan anne Aylin Özbek'in sağlık durumunun da iyi olduğu bildirildi. Aras bebek ise 60 saat sonra bugün yoğun bakımdan çıkarak beyin cerrahi servisine götürüldü. Anne Aylin Özbek, çocuğunu kucağına alıp dua etti.

Aras bebeğin doktoru Beyin ve Sinir Cehrahisi Uzmanı Opr.Dr. Niyazi Kalyoncu, "Bebeğimizin sağlık durumu her geçen saat daha da iyiye gidiyor. Vücudunda ezilme ve kırıklar var. Kafatasında 2 tarafta ve sağ kaval kemiğinde kırık var. 60 saat sonra yoğun bakım servisinden çıkartıp normal servise yatırdık. Sağlık durumu gayet iyi" dedi.
Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener de Aras bebeği hastanede ziyaret ederek ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Şener, Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr. Hasan Öztürk ve Doktor Niyazi Kalyoncu'dan bebeğin sağlık durumuyla ilgili de bilgi aldı.

Aras bebeğin babası Müslüm Özbek, ziyaretinden dolayı Milletvekili Şener'e teşekkür ederken, "Allah korudu çok şükür, arkadaşlar başka açıklama yapmak istemiyorum" dedi.

Aras bebeğin servise geçmesinden sonra haberi basından duyan vatandaşlarda hastaneye 'geçmiş olsun' çiçekleri göndermeye başladı.

Cok sükür Allah'im. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin :50:

Back