Bebeğinin karın çevresi 2 hafta geride olan var mı ?

flowerblue

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
92
23
Hanımlar merhaba. Bebeğimin karın çevresi 29.haftada 1 hafta geriydi kilosu 1230 gramdı. Bugün kontrole gittim 32+3 'üm kilosu 1720 olmuş ve gerileme 2 hafta olmuş. Bu durumda olanlar bebeğiniz kaçıncı haftada ve kaç kilo doğdu? Gerileme devam etti mi ?

Hanımlar merhaba. Bebeğimin karın çevresi 29.haftada 1 hafta geriydi kilosu 1230 gramdı. Bugün kontrole gittim 32+3 'üm kilosu 1720 olmuş ve gerileme 2 hafta olmuş. Bu durumda olanlar bebeğiniz kaçıncı haftada ve kaç kilo doğdu? Gerileme devam etti mi ?
öncelikle geri kalmanın sebebi bulunmalı dopler çekimle bakılmalı kan akımı kontrol edilmeli eğer kan akımında sorun varsa ona göre tedavi uygulanmalı bu arada içebiliyorsan limonlu su iç çünkü bazen pıhtılaşma bozukluğundan kaynaklı olabiliyor sağlıkla gelsin inşallah

öncelikle geri kalmanın sebebi bulunmalı dopler çekimle bakılmalı kan akımı kontrol edilmeli eğer kan akımında sorun varsa ona göre tedavi uygulanmalı bu arada içebiliyorsan limonlu su iç çünkü bazen pıhtılaşma bozukluğundan kaynaklı olabiliyor sağlıkla gelsin inşallah
Merhaba. Ben hamile kalmadan 2 ay öncesinden coraspirin kullanmaya başladım. Hala da devam ediyorum pıhtılaşma olmaması adına önlem amaçlı. Bebeğe giden kan akışını kontrol etti herhangi bir sorun yok yapısal olabilir dedi. Bende gizli şeker çıktı diyet yapıyorum ayrıca herşeyi yiyemiyorum ondan da oluyor mu bilmiyorum

Benim kızımın da karın çevresi ve femur boyu 1 hafta 10 gün geriydi. Ben de minyon biriyim doktor kızın sana çekecek belli dedi daha anne karnındayken. Evet kızım ben gibi minyon bir bebek eğer bir problem yoksa yapısal olabiliyor korkmayın yeter ki sağlıklı olsunlar 🙏

Merhaba. Ben hamile kalmadan 2 ay öncesinden coraspirin kullanmaya başladım. Hala da devam ediyorum pıhtılaşma olmaması adına önlem amaçlı. Bebeğe giden kan akışını kontrol etti herhangi bir sorun yok yapısal olabilir dedi. Bende gizli şeker çıktı diyet yapıyorum ayrıca herşeyi yiyemiyorum ondan da oluyor mu bilmiyorum
Olabilir bazen yapısal da oluyor kontrolleri sıklaştırmıştır doktorun biraz protein ağırlıklı beslen eğer zararı yoksa diyetisyenle görüşüp yeni bir beslenme önerisi alabilirsin yada bir perinatoğa git oda iyi olur

merhaba benimde 31+1 de karın ölçüsü 1 hafta geriydi. Şuan 32+6 dayım karın ölçüsü 2 hafta geri, diğer herşey çok iyi. Haftada 2 gün kontrole başlamıştı doktor. Kilosuna baktıklarında her hafta 150gr almış gözüküyor. Şuan 1950 grda normalmiş ama kilo yanıltır karın çevresi önemli dediler. Bugün birde kordon kan akışına baktılar oda normal. Buna rahmen takip için yatış dedi doktor ama özelde detaylı ultrasona gitmek için yatmadım yarın ona gidip cumada tekrar kendi doktoruma gidecem. Sizde bebek en son söyledikleri kiloda mı doğdu.

X