- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.727
- 158
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
alakası oldugunu sanmam aynı sekilde hamile kalan bir arkadaşım 2 gün önce doğum yaptıHamile kalmaktan bahsetmedim ben de her gün ilişkiden hamile kaldım.Ama bebeğimin kalbi durdu.2 günde bir ilişki olsaydı acaba sperm kalitesi bebeğin kalbinin durmasını engeller miydi diye sordum.
Kaybiniz icin uzgunum. Genetik tarama testi anladigim kadariyla temiz cikmis. Kurtaj sonrasi patoloji sonucu da temiz miydi? Bazen kadin dogumcularin agzindan cimbizla laf aliniyor.yaptırdım ama bir şeyim çıkmadı kan pıhtılaşması.Ailede de yok.Bakalım doktor sizden bir şey çıkmaz dedi ama yine de test yaptırdık
Doktorun bana soyledigi,kalbinin durmasi sonucu vefat, asla genetik olarak bir insan formunda olmayacakti,yasasaydi. Benim bildigim erkegin yasi,sigara alkol tuketimi, radyasyona maruz kalma,sagliksiz beslenme ve genetik yatkinlik varsa sperm kalitesi olumsuz etkileniyor. Her gun iliskiye girme,dollenme sorunu yaratabilir diye biliyorum. Anomali sebebi degil.Hamile kalmada problem yok denediğimiz ilk ay hemen kaldım.Aslında sorduğum farklı bir şey ama saçma sanırım
doğru.aman ne bileyim neden bulamayınca kendime saçma nedenler bulmaya başladımalakası oldugunu sanmam aynı sekilde hamile kalan bir arkadaşım 2 gün önce doğum yaptı
Evet öyle tabi..ben neden böyle oldu diye sora sora saçma sebepler bulmaya başladım işte..hepsi buDoktorun bana soyledigi,kalbinin durmasi sonucu vefat, asla genetik olarak bir insan formunda olmayacakti,yasasaydi. Benim bildigim erkegin yasi,sigara alkol tuketimi, radyasyona maruz kalma,sagliksiz beslenme ve genetik yatkinlik varsa sperm kalitesi olumsuz etkileniyor. Her gun iliskiye girme,dollenme sorunu yaratabilir diye biliyorum. Anomali sebebi degil.
Patoloji aslına bakılırsa insan vücudundan çıkan bir şeyin ne olduğunu saptamak için kullanılıyor.Ceninleri patolojiye göndermeleri kadar saçma bir şey yok.Onun zaten bir bebek olduğu biliniyor.O yüzden patoloji sonuçları iyi çıktı diyince ben de evet cenin olduğundan emin olmuş oldular dedim ve doktorum güldü.Kaybiniz icin uzgunum. Genetik tarama testi anladigim kadariyla temiz cikmis. Kurtaj sonrasi patoloji sonucu da temiz miydi? Bazen kadin dogumcularin agzindan cimbizla laf aliniyor.
Insanin cani yaninca sebep ariyor.Evet öyle tabi..ben neden böyle oldu diye sora sora saçma sebepler bulmaya başladım işte..hepsi bu
Patoloji, hastalık bilimi anlamına gelen bir tıp dalıdır. Doku ve hücrelerde oluşan hastalıkları özel testler kullanılarak teşhis eder. Patolog; tanı koyulması için alınan numuneleri değerlendirir, tanıyı belirten raporları düzenler. Bu literatur bilgisidir. Vucuttan cikan seyin ne oldugundan ziyade hamileligin sonlanmasina sebep bir hastalik var mi o arastirilir. Temiz ciktiysa akla genetik bir rahatsizlik mi var sorusu gelir. Hamilelik basli basina bir mucize.Patoloji aslına bakılırsa insan vücudundan çıkan bir şeyin ne olduğunu saptamak için kullanılıyor.Ceninleri patolojiye göndermeleri kadar saçma bir şey yok.Onun zaten bir bebek olduğu biliniyor.O yüzden patoloji sonuçları iyi çıktı diyince ben de evet cenin olduğundan emin olmuş oldular dedim ve doktorum güldü.
Baya büyükmüş yaa nie durmuş pekiBende 21 haftalık hamileyken kızımın kalbi durmuştu. 6 ay sonra oğluma hamile kaldim şuan 2 yaşında. Ve bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim. Elhamdülillah ❤ (hepsi tüp bebek)
Baya büyükmüş yaa nie durmuş peki
Transferden sonra herhangi bir iğne verdi mi uğraş hoca canım sanırım vermiyorlar değil mi3buçuk yıl sonra şimdi tüp bebekle ikinci kez daha yeni hamile kaldım. Doktora dedim o da daha bir düşüğün varmış kan sulandırıcıya gerek yok dedi. Ama elim yüreğimde geziyorum yine aynı olacak diye. Daha kaç bebek kaybetmem gerek bilmiyorum ki ben alt üstü kan sulandırıcı verseler ne oluyor ki. Başka doktora gidicem önümüzdeki hafta artık halimi anlayan bi doktor bulana kadar gidicem
Yok transferden önce vermişti transferden bikaç gün sonra bitti o da. Sadece tutunma zamanı için vermişti. Ben de onla bu konuyu konuşmamıştım sonucu daha bilmediğimizdenTransferden sonra herhangi bir iğne verdi mi uğraş hoca canım sanırım vermiyorlar değil mi
O zaman ne vermişti canım tutunma zamanında yani?Yok transferden önce vermişti transferden bikaç gün sonra bitti o da. Sadece tutunma zamanı için vermişti. Ben de onla bu konuyu konuşmamıştım sonucu daha bilmediğimizden
Yumurta toplandıktan bikaç gün sonra başladım. Transferden 5 gün sonra falan bitmiştiO zaman ne vermişti canım tutunma zamanında yani?
Progesteron falan mıydı o iğne merkez iğne vermiyor hiç bir sorunun varsa başka doktora da git mutlaka canımYumurta toplandıktan bikaç gün sonra başladım. Transferden 5 gün sonra falan bitmişti
Yok canım progestan değildi kan sulandırıcıydı. Belki kişiye göre veriyolardır ilaçları bilmiyorum. Progestanı tablet olarak verdi. Oraya zaten artık gidemiyorum uzak. Burdan Başka doktor bulcam artıkProgesteron falan mıydı o iğne merkez iğne vermiyor hiç bir sorunun varsa başka doktora da git mutlaka canım
Vücuttaki yabancı olan kistlerin vs kanserli olup olmadığına,ya da herhangi bir parçanın hastalık bulundurup bulundurmadığına bakılır.Hamileliğin sonlanmasına sebep bir hastalık var mı diye cenine bakıyorlar öyle mi?O zaman bu kadar biliyorsunuz madem dünyada milyonlarca insan var.Patolojide bebek için çıkan bir sonuç gösterin bana.Hepsi mi sağlıklı yoksa?Patoloji, hastalık bilimi anlamına gelen bir tıp dalıdır. Doku ve hücrelerde oluşan hastalıkları özel testler kullanılarak teşhis eder. Patolog; tanı koyulması için alınan numuneleri değerlendirir, tanıyı belirten raporları düzenler. Bu literatur bilgisidir. Vucuttan cikan seyin ne oldugundan ziyade hamileligin sonlanmasina sebep bir hastalik var mi o arastirilir. Temiz ciktiysa akla genetik bir rahatsizlik mi var sorusu gelir. Hamilelik basli basina bir mucize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?