- 22 Kasım 2010
- 11.117
- 19.559
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
11 haftalıkken kürtaj oldum 8 haftalıkken kalbi durmuş11 haftalikken bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim. Rahme cok iyi yerlesmis olmasina ragmen sebebini anlayamadigimiz bir sekilde yavrumu kaybettim. 16 ekimde kurtaj oldum. Kromozom tahlili ve kan pihtilasmasi testi yaptirdik. Benim kromozom testi sonucumda bir problem cikmadi. Esiminki henüz cikmadi. Pihtilasma testini sonucu da henuz cikmadi bekliyoruz. Tekrar hamile kalmayi cok istiyorum ama sanki gene ayni seyleri yasayacakmisim gibi geliyor cok korkuyorum. Benzer durumda olup bebegini bu sekilde kaybeden tekrar hamile kalmak isteyenlerle birbirimize destek olali.m. korkularimizi birlikte yenelim...
Bende 11 haftalıkken kürtaj oldum 8 haftslıkken ölmüş karnında bende çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan kürtajdan 6 ay kadar korundum çünkü kendimi hiç hazır hissetmiyordum şimdi 14 haftalık hamileyim sürekli tuvalete gidip kontürol ediyorum kanama filan varmı diye bende kanpıtılaştırıcı iğne kullanıyorum inşallah sağ salim kucağıma almayı Allah nasip eder11 haftalikken bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim. Rahme cok iyi yerlesmis olmasina ragmen sebebini anlayamadigimiz bir sekilde yavrumu kaybettim. 16 ekimde kurtaj oldum. Kromozom tahlili ve kan pihtilasmasi testi yaptirdik. Benim kromozom testi sonucumda bir problem cikmadi. Esiminki henüz cikmadi. Pihtilasma testini sonucu da henuz cikmadi bekliyoruz. Tekrar hamile kalmayi cok istiyorum ama sanki gene ayni seyleri yasayacakmisim gibi geliyor cok korkuyorum. Benzer durumda olup bebegini bu sekilde kaybeden tekrar hamile kalmak isteyenlerle birbirimize destek olali.m. korkularimizi birlikte yenelim...
Cok gecmis olsun. Oldugunu nasil anladin, lekelenme filan olmus muydu, yoksa bnm gibi muayenede mi ogrendin? Sorun kan pihtilasmasi miymis? Amin, sorunsuz bir bicimde alirsn kucagina ins.11 haftalıkken kürtaj oldum 8 haftalıkken kalbi durmuş
Bende 11 haftalıkken kürtaj oldum 8 haftslıkken ölmüş karnında bende çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan kürtajdan 6 ay kadar korundum çünkü kendimi hiç hazır hissetmiyordum şimdi 14 haftalık hamileyim sürekli tuvalete gidip kontürol ediyorum kanama filan varmı diye bende kanpıtılaştırıcı iğne kullanıyorum inşallah sağ salim kucağıma almayı Allah nasip eder
Amin insallah. Allah cocuklariniza uzun omurler versin. Bende hergun progestan igne vurunuyordum. Folik asit ve vitamin ilaci kullandim. Insallah ikincisinde hepimizin yuzu guler. Ben 15 yil sonra mucizeme kavusup kaybettim. Bir cok zorluklarla hamile kalabilmistim. Kendiliginden hamile kalabilmek bile cok buyuk bir sans benim icin.Benimde malesef ilk gebelıgımde oldu.8 haftalıkken kalbi durmuş.12 haftalıkken kürtaj oldum.kendımıde zehırleyebılırmiş doktor çok büyük tehlike atlattığımı söylemişti.yaklasık 1 ay karnımda ölü vaziyette kalmış.butun tahlillerde temiz çıktı.genellıkle ilk gebelıkte bu durumla daha çok karşılaşılıyor.vucudun başka bir maddeyi kabullenememesı sonucu oluştuğu düşüncesine kapılıyorum.yada kısmet diye biliyorum.suan 2 tane çocuğun var.10 sene önce başıma böyle bir durum gelmişti.hamılelıklerım boyunca bebek aspirini kullandım.tabı ilk 3 ayda progestan folik asit takviyesi aldım.inşallah rabbım isteyıpte olamayan herkese bu annelik duygusunu taddırsın.
BENim de Aynisi oldu. 10 haftalikken rutin kontrolde kalbinin durdugunu öğrendik. Simdi tekrar istiyoruz ama yumurtalık kisti oluşmuş. Ona canim sıkkın. Doktor adetle atilabilir dedi inslalah atilir sabah aksma dua ediyorum. Allah ‘im isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin. Bana daBenzer şeyi yasamis olan yok mu?
Meraba arkadaslar bende 6 aylik evliyim ve 8 haftalik bebegimi kaybettim kalp atislari durmustu ve leke geldi ve hastaneye gittik bebegimin oldugunu ogrendim 23 ekimde kurtaj oldum ustune 3 adet gordum suan cok istyrz bebegimizn olmasini ama gene ayni sorunu yaoamktan korkuyorum cok zor bi durum kurtaj masasina yatmak ve ben bebegime esya aldigim gun kaybettigimi ogrendim hala unutamadim 10 tane cocugumda olsa gene unutamam
iBENim de Aynisi oldu. 10 haftalikken rutin kontrolde kalbinin durdugunu öğrendik. Simdi tekrar istiyoruz ama yumurtalık kisti oluşmuş. Ona canim sıkkın. Doktor adetle atilabilir dedi inslalah atilir sabah aksma dua ediyorum. Allah ‘im isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin. Bana da
Amin insallah...benim de 1 hafta sonra haberim oldu oldugunden. Insan hissedemiyor, hissetse bile konduramiyor...lekelenmelerim olmustu bnm mesela ama doktor kirmizi kanama şeklinde degilse endiselenme dedigi icin cok paniklememistim. Ama gene de bir seylerin yolunda gitmedigi belliydi. Allah bir daha yasatmasin...Benimde malesef ilk gebelıgımde oldu.8 haftalıkken kalbi durmuş.12 haftalıkken kürtaj oldum.kendımıde zehırleyebılırmiş doktor çok büyük tehlike atlattığımı söylemişti.yaklasık 1 ay karnımda ölü vaziyette kalmış.butun tahlillerde temiz çıktı.genellıkle ilk gebelıkte bu durumla daha çok karşılaşılıyor.vucudun başka bir maddeyi kabullenememesı sonucu oluştuğu düşüncesine kapılıyorum.yada kısmet diye biliyorum.suan 2 tane çocuğun var.10 sene önce başıma böyle bir durum gelmişti.hamılelıklerım boyunca bebek aspirini kullandım.tabı ilk 3 ayda progestan folik asit takviyesi aldım.inşallah rabbım isteyıpte olamayan herkese bu annelik duygusunu taddırsın.
Evet canım benimde bir sorunum yoktu.tek belırtım midede aşırı derecede bir yanma vardı.bırde aseren biri gibi değildim.hafıf mide bulantısı oluyordu.mesala diğer 2 hamılelıklerimde resmen sürekli aç geziyordum.bırsey yersem bile sürekli kusuyordum.yanı kısacası sorunlu bir gebelık olduğunu aslında belli ediyorlar ama biz farkına varamıyoruz.genellıklede ilk gebelıklerde bu sorun yaşandığı için hiç birşeyin farkında olamıyoruz malesef.Amin insallah...benim de 1 hafta sonra haberim oldu oldugunden. Insan hissedemiyor, hissetse bile konduramiyor...lekelenmelerim olmustu bnm mesela ama doktor kirmizi kanama şeklinde degilse endiselenme dedigi icin cok paniklememistim. Ama gene de bir seylerin yolunda gitmedigi belliydi. Allah bir daha yasatmasin...
i
Kistler kendiliginden kaybolabiliyor. Genc kizken vardi bnm de bir suruydu hatta. Hamile kalmadan once kontrole gittigimde ultrasonda hepsinin kaybolduğunu gorduk. Ins kisa surede kurtulursun sen de.
Asermemek hamileligin sagliksiz oldugunun belirtisi degil yalniz. Herkeste farkli seyrediyor bu durum. Kimi mide bulantısı yasar kimi hic yasamaz. Benim de hic bulantim yoktu ama cok fena koku hassasiyetim vardi. Karnimda öldügu hafta kaybolmustu. Haftanin ilerlemesine baglayip seviniyordum bn de...Evet canım benimde bir sorunum yoktu.tek belırtım midede aşırı derecede bir yanma vardı.bırde aseren biri gibi değildim.hafıf mide bulantısı oluyordu.mesala diğer 2 hamılelıklerimde resmen sürekli aç geziyordum.bırsey yersem bile sürekli kusuyordum.yanı kısacası sorunlu bir gebelık olduğunu aslında belli ediyorlar ama biz farkına varamıyoruz.genellıklede ilk gebelıklerde bu sorun yaşandığı için hiç birşeyin farkında olamıyoruz malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?