• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebeginin kalbi durup kaybedenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 9 haftalik bebegimi dogal yolla kaybettim.. Minicik bebegimizin ellerini ayaklarini agzini hatta parmaklarini gordukten sonra gomduk.. Uzerinden nerdeyse iki ay gecti ve hala adet olmadim. Hamile degilim. Arada lekelenmelerim oluyor ama normal adet olmadim hala ve yasadiklarimi unutamiyorum..

Benimde 8.haftada kalbi durdu. Tamamen tesadüfen öğrendim. 1 gün önce durmuş. Ultrasonda ortaya çıktı. Bir belirti hissetmedim cunku sadece 1 gün geçince aradan öğrendik ve ertesi gün de kürtaj oldum. Kürtajdan sonra 6 ay bekledik. Şimdi yine hamileyim. 9. Haftam bitiyor. O korku hiç geçmiyor. En azından bir çocuğum olsa bir daha bu işlere girismeyecegim diyorum kendi kendime.
Bizde testler yaptırdık pıhtılaşma falan çıkmadı. Eşimde kromozoma bağlı bir sorun çıktı sadece, o düşüğe sebep olabilir dedi doktor ama kesin konuşmadı.

Benzer şeyi yasamis olan yok mu?
Benimde 8.haftada kalbi durdu. Tamamen tesadüfen öğrendim. 1 gün önce durmuş. Ultrasonda ortaya çıktı. Bir belirti hissetmedim cunku sadece 1 gün geçince aradan öğrendik ve ertesi gün de kürtaj oldum. Kürtajdan sonra 6 ay bekledik. Şimdi yine hamileyim. 9. Haftam bitiyor. O korku hiç geçmiyor. En azından bir çocuğum olsa bir daha bu işlere girismeyecegim diyorum kenadi kendime.
Bizde testler yaptırdık pıhtılaşma falan çıkmadı. Eşimde kromozoma bağlı bir sorun çıktı sadece, o düşüğe sebep olabilir dedi doktor ama kesin konuşmadı.
Geçmiş olsun canım bende aynı şeyi 28şubatta yaşadım 12+3ken çamaşırıma leke geldi hemen doktora gittik meğer 9haftada kalbi durmuş kürtaj ettiler patoloji temiz geldi benden kan aldılar birsürü pıhtılaşma yokmuş ama genetik test yaptırmadı ilk düşük olduğu ve yaşım genç olduğu için şimdi tekrar deniyorumn ovulasyon takibi ile. Çok korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan 😥

11 haftalikken bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim. Rahme cok iyi yerlesmis olmasina ragmen sebebini anlayamadigimiz bir sekilde yavrumu kaybettim. 16 ekimde kurtaj oldum. Kromozom tahlili ve kan pihtilasmasi testi yaptirdik. Benim kromozom testi sonucumda bir problem cikmadi. Esiminki henüz cikmadi. Pihtilasma testini sonucu da henuz cikmadi bekliyoruz. Tekrar hamile kalmayi cok istiyorum ama sanki gene ayni seyleri yasayacakmisim gibi geliyor cok korkuyorum. Benzer durumda olup bebegini bu sekilde kaybeden tekrar hamile kalmak isteyenlerle birbirimize destek olali.m. korkularimizi birlikte yenelim...
Merhaba benimde yaklaşık 10 guny önce 11.haftada ikili test diye gitmiştim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.ilacla düşük yaptım.siz ne kadar sürede gebe kaldınız bu arada bir çocuğum var benim bu ikinci olacaktı

Merhaba benimde yaklaşık 10 guny önce 11.haftada ikili test diye gitmiştim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.ilacla düşük yaptım.siz ne kadar sürede gebe kaldınız bu arada bir çocuğum var benim bu ikinci olacaktı
Dr hemen kalabilirsin demisti ama ben 6 ay bekledim. 6 ay sonra ilk denemede tekrar hamile kaldim.

11 haftalikken bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim. Rahme cok iyi yerlesmis olmasina ragmen sebebini anlayamadigimiz bir sekilde yavrumu kaybettim. 16 ekimde kurtaj oldum. Kromozom tahlili ve kan pihtilasmasi testi yaptirdik. Benim kromozom testi sonucumda bir problem cikmadi. Esiminki henüz cikmadi. Pihtilasma testini sonucu da henuz cikmadi bekliyoruz. Tekrar hamile kalmayi cok istiyorum ama sanki gene ayni seyleri yasayacakmisim gibi geliyor cok korkuyorum. Benzer durumda olup bebegini bu sekilde kaybeden tekrar hamile kalmak isteyenlerle birbirimize destek olali.m. korkularimizi birlikte yenelim...
Merhaba peki kalbi durdugunda gebelik belirtilerinizde azalma oldumu

Pek hatirlamiyorum üstünden çok zaman geçti ama olmamisti sanirim çünkü kaybetmek tam bir şoktu
Evet benim de olmadı diye hatırlıyorum sadece ıkıncısınde kanama gelınce anlamıstım :( şu an yıne hamıleyım ama o kadar gergınım ki yine aynı seylerı yaşama korkusu.. sürekli belirti yokluyorum kendımde

Evet benim de olmadı diye hatırlıyorum sadece ıkıncısınde kanama gelınce anlamıstım :KK43: şu an yıne hamıleyım ama o kadar gergınım ki yine aynı seylerı yaşama korkusu.. sürekli belirti yokluyorum kendımde
Hiç gereksiz yere kendinizi strese sokup en keyifli zamanlari zehir etmeyin sağlıkla kucaginiza alacaginiza eminim. Her hamilelik birbirinden çok farklı. Benim de 2.hamileligim 9 ay boyunca yurek carpintisiyla geçti ama cok şükür oğlumu sağlıkla kucagima aldım. İlk gebeliklerde sebepsiz düşük o kadar çok oluyormuş ki..

Hiç gereksiz yere kendinizi strese sokup en keyifli zamanlari zehir etmeyin sağlıkla kucaginiza alacaginiza eminim. Her hamilelik birbirinden çok farklı. Benim de 2.hamileligim 9 ay boyunca yurek carpintisiyla geçti ama cok şükür oğlumu sağlıkla kucagima aldım. İlk gebeliklerde sebepsiz düşük o kadar çok oluyormuş ki..
Ne bileyim o kadargok belirtilerim aniden azaldı fiyen varki hakıkaten artık psikolojik olarak cok zor durumda hıssedıyorum

Çok geçmişin olsun benimde 6+5 tr aynısı oldu sebepsiz iyi yerleşmesine rağmen kalbi durdu . Doktor eğer sağlıklı olsaydı asla böyle olmazdı dedi . Sende üzülme sabırlı ol rabbim hayırlısını versin ben şu an hamileyim tekrardan sakın kendine yüklenip hemen hamile kalmaya çalışma öncesinde çok iyi bi şekilde iyileşmene bak ben acele ettim ve birde kimyasal kaybettim . İnşallah sağlıklı günlerin olur

Çok geçmişin olsun benimde 6+5 tr aynısı oldu sebepsiz iyi yerleşmesine rağmen kalbi durdu . Doktor eğer sağlıklı olsaydı asla böyle olmazdı dedi . Sende üzülme sabırlı ol rabbim hayırlısını versin ben şu an hamileyim tekrardan sakın kendine yüklenip hemen hamile kalmaya çalışma öncesinde çok iyi bi şekilde iyileşmene bak ben acele ettim ve birde kimyasal kaybettim . İnşallah sağlıklı günlerin olur
Peki durdugunda birşey hissettinmi canım kontrol öncesi

Hiç gereksiz yere kendinizi strese sokup en keyifli zamanlari zehir etmeyin sağlıkla kucaginiza alacaginiza eminim. Her hamilelik birbirinden çok farklı. Benim de 2.hamileligim 9 ay boyunca yurek carpintisiyla geçti ama cok şükür oğlumu sağlıkla kucagima aldım. İlk gebeliklerde sebepsiz düşük o kadar çok oluyormuş ki.
Merhaba tesadüfen konunun denk geldim🌸 kalp durması sonucu ne kadar süre sonra 2. Gebeliğiniz oldu? Sağlıkla büyütün evladınızı inşallah🙏

Mesajım eskiydi bayağı. Çok şükür bir oğlum oldu , inş sen de sağlıkla kucagina alırsin

Merhaba tesadüfen konunun denk geldim🌸 kalp durması sonucu ne kadar süre sonra 2. Gebeliğiniz oldu? Sağlıkla büyütün evladınızı inşallah🙏
Amin, Sağ olun. 6 ay sonra tekrar hamile kaldım. Dr ilk adetten sonra tekrar deneyebilirsin dese de psikolojik olarak hazır olmadığım için korundum. Korunmayi bırakır birakmaz oldu çok sukur

Nasıl kayboluyor mide bulantısı şişkinlik gaz göğüs hassasıyeti hepsi aniden durmus muydu🤔
Mrba canım bende 2 hamilelik geçirdim ikisi de kalp durması sonucu kürtaj oldum. İlk hamilelikte mide bulantım felan tamamen geçmişti ilk aya göre kilo alımı durmuştu aksine zayıflamıştım. 2. De ise canım her gün turşu istiyodu eve 4 kavonoz turşu almıştım bir gün öncesine kadar ağzım sulanır dolaba koşardım ama o gün dolabı bile açmadım kendimden şüphelendim ters giden birşey vardı rengim felan kaçmıştı. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın 🤲🏻😔

Mrba canım bende 2 hamilelik geçirdim ikisi de kalp durması sonucu kürtaj oldum. İlk hamilelikte mide bulantım felan tamamen geçmişti ilk aya göre kilo alımı durmuştu aksine zayıflamıştım. 2. De ise canım her gün turşu istiyodu eve 4 kavonoz turşu almıştım bir gün öncesine kadar ağzım sulanır dolaba koşardım ama o gün dolabı bile açmadım kendimden şüphelendim ters giden birşey vardı rengim felan kaçmıştı. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın
Renk kacmasından mı anladın canım 😞 gebelik belirtilerin peki ne durumdaydı cok üzüldüm Allah sabır versin

Back